10 Eylül 2024 12:57

Okulun ilk günü açılış için eşimin sınıfına çocuklara dağıtılmak üzere 53 tane kek içeren kalpli kek paketi sipariş verdim. Eşimle akşamında görüştüğümüzde teşekkür ettiğini ama keklerin az olduğunu söyleyince resimleri incelediğimde 30 tane gönderildiğini fark ettim. Bu konu hakkında Çiçek Sepeti ile 3 kez mail ile iletişime geçmeme rağmen hatta gelen ürün fotoğrafı, sipariş onay fotoğrafı, sipariş sayfasındaki gerçek ürün sayfa fotoğraflarını eklememe rağmen bir sonuca varamadık. En son gelen mailde "Ürününüzü detaylı incelediğimde görseline uygun bir şekilde hazırlanmış olduğunu görmekteyim." gibi bir yanıt alınca çok üzüldüm, o kadar yazışmalar hiç mi okunmuyor acaba? Görsel benziyor tabii ki de ama ürün sayısı az. Yıllardır Çiçek Sepeti'nden alışveriş yaparım, ilk kez böyle bir şeyle karşılaştım. Siteye olan güvenim sarsıldı, açıkçası bundan sonra siteyi kullanmayı düşünmüyorum. Kullanan arkadaşları da uyarmak isterim.

Tuncay
10 Eylül 2024 14:25

Çiçek Sepeti 75 TL indirim sağladı. Normal ürün fiyatına almış olduk

Nurdan sonuçtan hiç memnun değil

Eksik Ürün, Bilgilendirmesiz İptal Ve Dikkatsiz Teslimat: Çiçek Sepeti'nde Güven Sorunu

14 Eylül 10:05
Engin sonuçtan hiç memnun değil

16 Eylül 2023 15:14

13 Mayıs 2024 08:56
ÇiçekSepeti Usulsüz Sipariş Teslimi
Burcu sonuçtan hiç memnun değil

12 Nisan 18:04
Ahmet sonuçtan memnun değil