Burhan sonuçtan hiç memnun değil

Türkiye Chery İzmir Hmt Bayisi Ve Servisi

Türkiye Chery İzmir Hmt Bayisi Ve Servisi
21 Haziran 2023 16:46

Hmt Chery bayisinde almış olduğum ÖTV muafiyetli araçtan bayi 20 bin TL aksesuar, 38 bin TL ise liste fiyatının üstünde para almış. Bu da yetmiyormuş gibi aksesuar adı altında yapılan ve sadece cam filmi, kaput koruma ve boya korumayı eksik ve hatalı yapmış. 3 defa servise gitmeme rağmen yeniden gün verilmeye çalışılmış. Bunun sonucunda servis içinde manevra yaparken bir aylık aracın arka kısmını kolana çarptım. 9 gün serviste kaldı, cam filmleri falan yeniden yapıldı. Tampon onarıldı fakat şikayetlerimden biri olan direksiyonun sol tarafındaki tuşlar basıldığı halde aktif olmamış. Serviste sadece bunun için servis müdürü 1 saat uğraşmış, nasıl olacağını bulamamıştır. Sonradan başka bir gün gel, iki gün araç bizde kalsın denmiş. Kendi eksiklerini, hatalarını benim araçsız kalmam ile giderilme yoluna gidilmiştir. Bende hem buradan hem de Tüketici Hakem Heyeti'ne de bildireceğimi servis ve bayi müdürlerine ilettim. Bakalım ne olacak.

profile profile profile
31 Ağustos 2023 19:45 (Şikayetten 2 ay sonra)

Merhabab***** b., Sizinle iletişime geçebilmemiz için bizimle iletişim bilgilerinizi paylaşmanızı rica ederiz. Chery Türkiye

25 Eylül 2023 13:59

Merhaba Burhan P., Sizleri aradık ancak ulaşamadık. Bizleri ararsanız memnuniyetle yardımcı olacağız. Saygılarımızla, Chery

16 Ekim 2023 17:02

Merhaba,Burhan P. Sizinle yapmış olduğumuz görüşmemize istinaden talebinizi yetkili departmanımıza ilettik. Telefon numaranızı müşteri temsilcisi arkadaşımıza ileterek talebinizi takip edebilirsiniz. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE

18 Ekim 2023 15:34

Arayan ulaşır fakat çözüm önemli sonuç sıfır

19 Ekim 2023 11:40

19 Ekim 2023 12:56

Merhaba,Burhan P. Sizinle yapmış olduğumuz görüşmemize istinaden talebinizi yetkili departmanımıza ilettik. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE

02 Kasım 2023 16:07

Yalandan da olsa bir kere arayıp konuştular ama sonuç ve devamı yok geri dönüşüm hikaye

03 Kasım 2023 10:14

Merhaba,Burhan P. Sizinle yapmış olduğumuz görüşmemize istinaden talebinizi yetkili departmanımıza ilettik. Müşteri temsilcisi arkadaşımıza ileterek talebinizi takip edebilirsiniz. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE

09 Kasım 2023 14:44

Hiç inandırıcı gelmiyor

09 Kasım 2023 15:04

10 Kasım 2023 14:38

15 Ocak 2024 11:35

Chery Türkiye olarak buradan yalandan yazılar yazarak cevapladık aradık sorunu çözdük yazacağınıza gerçekten sorunu çözün bende sizlere buradan teşekkür yazım bayinizi geçtim artık balık baştan kokar demek ki genel merkez biz tüketicileri sadece para olarak görmekte ve malı satalım ne olursa olsun demektedir beni arayıp yazıyı kaldırın diyeceğinize sorunu çözün

29 Ocak 2024 10:48

Chery Türkiye Boş Muhabbet Chery Türkiye ne iş yapar? Hiçbir iş yapmaz, yapıyormuş gibi yapar. Neden mi? Geçen hafta çarşamba günü her zaman gidip geldiğim Muğla-İzmir arası, akşam saat 19:00 sıralarında Aydın-Söke otoban ayrımında servis ışığı yandı. Arızadır diye sağa çekip kontağı kapattım. O saate servis yerine tabii ki Chery Türkiye operatörünü aradım. Plaka, şasi derken bana İzmir'de aldığım bayiyi yönlendirecekmiş. Birinci sınıf yol yardım kadar bilgi, beceri ve disiplin yok. Bir bayi yönlendireceğini söyleyip kapattı. Arkadaş, ertesi gün saat 10:00'da İzmir Ermat aradı. Yolda kalsak bu ne diye beklesek, donmuştuk. Servis çalışma saati dışında olduğu için ancak dönmüşler, kendileri de bilmiyor, servis müdürleri yokmuş o saate. 'Bakan arkadaşa aktarıyorum' dedi ve kapattı. Bir daha arayan olmadı. Neyse ki ben, samimi olduğum bir arkadaşı aramıştım o akşam. Servis kilometre dolduğu için yanmış, yalnız 10.000 km olan servis saati hatırlatmadı, 10.180 km'de yandı. Servis zamanında bundan 150.000 neden yandı, nasıl bir ayarlama, nasıl bir sorumsuzluk bu? Gerçi bu ilk değil, benimki İzmir HMT'yi de şikayet ettim, ne oldu? Boşlar, hem de bomboşlar. Neden mi? Türkiye'de adaleti ve tüketiciyi gerçekten koruyan bir kurum yok. O yüzden çözüm de yok

Hamza sonuçtan hiç memnun değil

Chery O******* Bayisinde Zorunlu Aksesuar Ücreti Sorunu

Hamza
24 Ocak 2024 00:56
Merve sonuçtan hiç memnun değil

Chery Kusurlu Ürün Değer Kaybı

Merve
23 Aralık 2023 03:22

Yakup
15 Şubat 2024 13:50
Chery Sıfır Hasarlı Araç
Sertaç sonuçtan hiç memnun değil

Chery Omoda 5: Parça Tedarik Sürecinde Yaşanan Büyük Hayal Kırıklığı

Sertaç