Chery Sunrof Ses Sorunu

Uğur'un Teşekkür Mesajı
Aracım şu an serviste bu süreçte arayıp ilgilendiğiniz için teşekkür ediyorum...

Merhabalar, 45 gün önce Chery 7 Tiggo Pro aldım Bostancıoğlu Kartal şubesinden. Ekran teslim alırken kırıktı, sonra değiştirildi. Teslim alırken zaten sorunla karşılaştım. 20 gün sürmeden sanruftan aşırı derecede ses geliyor. 5 kere Sultanbeyli kiği şubesine gittim, hizmet bedeli yansıtılıyor. Fabrikaya ama ses kesilmiyor. Sorunumun çözülmesini rica ediyorum.

25 Ekim 2023 14:19 (Şikayetten 29 dakika sonra)

Merhaba,Uğur Y. Sizinle yapmış olduğumuz görüşmemize istinaden talebinizi yetkili departmanımıza ilettik. Müşteri temsilcisi arkadaşımıza ileterek talebinizi takip edebilirsiniz. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE

Uğur
31 Ekim 2023 16:14

Yorumlar(6)

Aynı sorun benim aracımdada var çok sinir bozucu servise gitmedim daha sorunu çözememeleri ilginç

Bende tiggo 7 kullanıyorum. Bir senelik kullanım sonrası cam tavandan trim sesleri gelmeye başladı. İnternetten biraz araştırınca büyük cam tavanı olan tüm araçlarda benzer şikayetler olduğunu gördüm. Kendim Würth silikon sprey sıkarak sorunu çözdüm.

İskender
Benzer Şikayeti Var

Bende 4 defa gittim. En son mekanik olarak düzelttik dediler. Sprey sıkmışlar. 20 gündür ses yoktu 3-4 gündür ses geliyor. Sanırım 4-5 mm boşluk var. Ya da terazisi bozuk. Chery nin bulması gereken çözümü ben arıyorum. Önümüzdeki hafta bir kere daha gideceğim. Sprey sıkılmadan sorunun çözüldüğünü görmek istiyorum diyeceğim. Bakalım ne olacak. En sonunda mahkemelik olacağız da. Sabır ediyorum

İskender
Benzer Şikayeti Var

Aynı sorun bende de var sprey sıkıyorlar 15 gün sonra yine aynı. Mekanik kısmına falan bakmıyorlar bile elimle yukarı ittirince ses azalıyor. Özellikle tavan soğukken daha çok var. Sanki tavana dolu yağıyor

Merhaba, bende de cam tavandan tıkırtı sesi geliyor, arabam iki ay olmadı, 3 sefer servise götürdüm ses kesilmedi, sizin sorunu halletti mi servis acaba, ben ne yapacağım bilemedim.

Chery Bayisi İle Yaşanan Tekerlek Sorunu Ve Müşteri Memnuniyetsizliği

Merhaba, Chery firmasının Sultanbeyli Kıyı bayisinden 29 Haziran Tiggo 7 Pro araç satın aldım. Yaklaşık 5 ay gibi bir sü...

Tümünü Gör
Chery Tiggo 8 Prestige Ekran Hatası