Ramazan sonuçtan çok memnun

Chery Türkçe Yazılım Ve Fren Pedalında Gelen Ses,

26 Mart 2024 15:55
Ramazan'ın Teşekkür Mesajı
“Şikayetim çözüldü. Teşekkürler...”

Merhabalar, 7 ay önce beğenerek Tiggo 8 Pro aldım. Aracın fren pedalında ses gelmeye başladı. Bostancıoğlu yetkili servisine götürdüm; parça değişimi yapılacağını söylediler ve sipariş verildi. Parça geldi ve değişim yapıldı. Bir süre sonra tekrar ses gelmeye başladı. Tekrar servise gittim ve bana verilen cevap 'Çin malıdır, ne bekliyorsunuz?' oldu. Tüm Chery'lerde bu sesin olduğunu söylediler. 35 senedir araç kullanıyorum ve böyle bir ses duymadım. Ayrıca, 7 aydır Türkçe yazılım güncellemesini bekliyorum. Çevremde de bu konuda çok şikayet duyuyorum.

30 Nisan 2024 15:34

8 ay önce tiggo 8pro aldım aracımda 1, 2 sorun vardı 2 ayrı servise gittim çözemediler, bunları geçtim,8 aydır Türkçe yazılım bekliyorum, defalarca aradım bir sonuç çıkmadı, ne zaman servisi veya müşteri hizmetleri arasam aynı cevap, Gelince çağrılacaksınız, Merak ediyorum ne Zaman

26 Mart 2024 16:31 (Şikayetten 35 dakika sonra)

Merhaba,Ramazan S. Sizinle yapmış olduğumuz görüşmemize istinaden talebinizi yetkili departmanımıza ilettik. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE

05 Nisan 2024 16:19

Merhaba, Ramazan S. Sizleri aradık ancak ulaşamadık. Araçlarımıza yazılım güncellemesi gelmiştir. Bize ulaşım sağlarsanız konu ile ilgili sizi bilgilendireceğiz. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE

05 Temmuz 2024 15:40

Şikayetim çözüldü. Teşekkürler...

05 Temmuz 2024 15:51

Merhaba, Ramazan S. Sorununuzu olumlu olarak çözdüğümüze çok mutluyuz. Aracınızla güvenli ve keyifli bir sürüş deneyimi dileriz. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE

Engin
Engin

Selamün aleyküm kardeşim Pro7max almayı düşünüyorum yedek parça ve servis hizmetleri ile bilgi verme şansın var mı kullanım tespitlerin

Eray sonuçtan hiç memnun değil

Chery Tiggo 8 Pro Arka Fren Disklerindeki Sorunun Garanti Kapsamında Çözülmemesi

Eray
24 Eylül 2025 11:34
Gülay sonuçtan hiç memnun değil

Gülay
23 Aralık 2023 10:02