Bahadır sonuçtan memnun

Chery Omoda 5 CarPlay Ve Ekran Sorunu

03 Haziran 2024 19:39

Chery omoda 5 Apple CarPlay bağlantısı kurulamıyor. Bluetooth ve Wi-Fi açılamıyor, açma komutu verince de öylece kalıyor ve açık konumuna gelmiyor.
Aynı zamanda teyp ekranı kısmı bazen hiç açılmıyor bazen sürüşe başladıktan ortalama yarım saat sonra kendi kendine açılıyor.
0532*****32
Merkezi aradım ama açan yok...

04 Haziran 2024 09:36 (Şikayetten 13 saat sonra)

Merhaba, Bahadır B. Sizinle yapmış olduğumuz görüşmemize istinaden talebinizi yetkili departmanımıza ilettik. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE 0850 480 74 72

04 Haziran 2024 15:51

Merhabalar, akşam yazmış olduğum problem sonrası sabah erkenden arandım ve çözüm için servise yönlendirildim, hızlı dönüş için teşekkür ediyorum arabadaki problem için de yarın serviste çözüm olur diye düşünüyorum.

26 Haziran 2024 22:24

Evet Chery merkezden beni arayıp ertesi gün bir servise yönlendirdiler. Serviste parça değişmesi gerektiği ve geldiğinde beni çağıracaklarını söylediler, hala beklemedeyim.

09 Ekim 2024 11:36

25 Kasım 2024 17:11

Merhaba Bahadır B. Şikayetinizin çözüm süreci teyidi için sizleri aradık ancak ulaşamadık. Sorununuzun devam etmesi halinde dilerseniz 0850 480 74 72 numaralı hattımızdan destek olabilmemiz için tarafımıza ulaşım sağlayabilirsiniz. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE 0850 480 74 72

25 Kasım 2024 17:50

Tabii ki fazla bekletildim (ortalama 3,5 ay. Ama şuna yoruyorum;yeni bir marka, elektronik bir parça ve ürün tedariğinde zorlanıldı. Sonuç olarak parça Türkiye'ye geldiğinde değiştirdiler. Ama yeni de zaman içinde bu eksikliklerin düzeltilip daha hızlı cevap verilmeli müşterilere. Yoksa zaten yeni gelmiş bir markaya güven azalır. Teşekkürler...

25 Kasım 2024 17:52

Merhaba Bahadır B. İletiniz tarafımıza ulaşmıştır. Geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE 0580 480 74 72

30 Ocak 2025 23:44

Arabamda serviste DVD beyni değişimi yapıldı dendi. Artık bluetooth ve Wi-Fi çalışıyor, ekran da asla kapanmıyor bu çözüldü fakat ortalama 1 ay sonra şu sorun başladı, CarPlay bağlantısı yaptıktan 5 dakika sonra ses kesilmelere başlıyor ve sonra tamamen kopuyor. Bağlanmaya çalışıyorum, telefonu silip tekrar tanıtıyorum fakat bağlanmıyor. Teybi sıfırlıyorum yine aynı 🤷 en sonunda bluetooth ile bağlanıp sadece müzik dinleyebiliyorum. Sanki Wi-Fi carplayi bir keyifle kullanamadım. İlk boş zamanımda yine merkeze ulaşacağım.

Kübra sonuçtan çok memnun

Chery Omoda 5 CarPlay Bağlantı Sorunu

Kübra
13 Mart 2024 09:08
"CarPlay bağlantı sorunumuza hızlı bir şekilde cevap vererek ve sorunu çözerek yardımcı olduğunuz için teşekkür ederiz"
Emir sonuçtan çok memnun

Chery Omoda 5'in Kronik Multimedya Sorunları Çözülmüyor

Emir
25 Eylül 2025 23:34
"Merhaba, Chery müşteri hizmetlerinin desteği ile multimedya ile ilgili değişimler yapılmıştır. Kendilerinin desteği ile bu süreci sağlıklı bir şekilde çözebildik. Chery müşteri hizmetlerinden arayan herkese teşekkür etmenin yanı sıra F** Hanım'ın özellikle konuyla ilgilenmesi için ayrıca teşekkürlerimi sunarım. Bu hafta nikahım var, aracın kamerası çalışmadığı için araç kiralama yapmayı planlıyordum. F** Hanım ve Chery ekibi sayesinde böyle bir ihtiyacım kalmamıştır. Kendilerine tekrar teşekkür ediyorum. Umarım aynı sorunlar ile tekrar karşılaşmayız. Teşekkür ederim."