Mehmet sonuçtan çok memnun

Chery Android Auto Ve Car Play Telefon Görüşmesinde Ses Gidiyor Ama Gelmiyor

02 Haziran 2024 10:14

Chery Omoda 5 Apple CarPlay ses bağlantısı kurulamıyor. Birkaç telefonda da denedim, aynı sorun var. Bağlantı kurulamıyor. Araç yazılım güncellemesi kabul etmiyor. Kesinlikle Apple'dan kaynaklı bir problem değil, araç kaynaklı bir problem. Telefonum başka araçlarda sorunsuz CarPlay çalıştırıyor. Android Auto'dan da ses gelmedi, benim sesim gidiyor.

03 Haziran 2024 11:31 (Şikayetten 1 gün sonra)

Merhaba, Mehmet U. Sizinle yapmış olduğumuz görüşmemize istinaden talebinizi yetkili departmanımıza ilettik. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE

18 Ekim 2024 16:54

Merhaba, Mehmet U. Sizleri aradık ancak ulaşamadık. Daha sonra tekrar ulaşım sağlayacağız. Dilerseniz bu süreçte tarafımıza ulaşım sağlayabilirsiniz. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE

Chery Omoda 5 CarPlay Çalışmıyor!

Tufan
22 Haziran 2023 14:33
Kübra sonuçtan çok memnun

Chery Omoda 5 CarPlay Bağlantı Sorunu

Kübra
13 Mart 2024 09:08
"CarPlay bağlantı sorunumuza hızlı bir şekilde cevap vererek ve sorunu çözerek yardımcı olduğunuz için teşekkür ederiz"
Emir sonuçtan çok memnun

Chery Omoda 5'in Kronik Multimedya Sorunları Çözülmüyor

Emir
25 Eylül 2025 23:34
"Merhaba, Chery müşteri hizmetlerinin desteği ile multimedya ile ilgili değişimler yapılmıştır. Kendilerinin desteği ile bu süreci sağlıklı bir şekilde çözebildik. Chery müşteri hizmetlerinden arayan herkese teşekkür etmenin yanı sıra F** Hanım'ın özellikle konuyla ilgilenmesi için ayrıca teşekkürlerimi sunarım. Bu hafta nikahım var, aracın kamerası çalışmadığı için araç kiralama yapmayı planlıyordum. F** Hanım ve Chery ekibi sayesinde böyle bir ihtiyacım kalmamıştır. Kendilerine tekrar teşekkür ediyorum. Umarım aynı sorunlar ile tekrar karşılaşmayız. Teşekkür ederim."

Ozan
17 Eylül 2024 10:15