Ahmet sonuçtan çok memnun

24 Ağustos 2024 12:59
Ahmet'in Teşekkür Mesajı
“Garanti kapsamında değişim yapıldı ilgililere teşekkür ederim”

05.2024 tarihinde Ankara Tanoto Chery bayisinde arabayı teslim aldım. Görselde bulunan fotoğraflar Tiggo 8 Pro aracımın sağ arka kapı iç lastiği. Bu konuda bayiye gittim, daha 1500 km'de araba. O zamanlar söyledim, fakat bu lastik her zaman böyle yukarı doğru kalkıyor ve kapı kapanmakta güçlük çekiyor. Bu durum beni çok rahatsız ediyor. 5 bin km bakıma gittiğimde tekrar söyledim, bakın burası kalkıyor ve deforme oldu. Garantili araba daha, bana sonradan ulaştılar ve garanti kapsamına girmiyor dediler. Ayıplı mal verildi. Tan Oto Chery firmasının müdürünün bana ulaşmasını istiyorum ve aynı zamanda Ankara Tanoto Chery bayisini mahkemeye vereceğim.

24 Ağustos 2024 12:49

Garantili olan aracım görseldeki fotoğraflar tiggo 8 Pro fabrikadan ayıplı mal verildi kapının açılıp kapanmasıyla lastik kısmı yırtıldı zamanla ve bayi garanti kapsamı dışında diye bana telefon açıyorlar Ankara Tanoto Chery bayisinin müdürü bu konu hakkında bana ulaşıp bilgi vermesini istiyorum acilen dönüş ve ayrıca mahkemeye vereceğim ayıplı araç verildiği için

Ek
Ek
24 Ağustos 2024 13:09 (Şikayetten 10 dakika sonra)

Merhaba, Ahmet A. Şikayetiniz tarafımıza ulaşmıştır. Konu ile ilgili Müşteri İlişkileri Temsilcimiz size en kısa sürede dönüş sağlayacaktır. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE 0850 480 74 72

24 Ağustos 2024 15:26

Merhaba, Ahmet A. Sizinle yapmış olduğumuz görüşmemize istinaden talebinizi yetkili departmanımıza ilettik. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE 0850 480 74 72

26 Ağustos 2024 17:41

Merhaba, Ahmet A. Kapı iç lastiği aşınma durumunuz için firmamızdan garanti desteği sağlanmış ve ücretsiz yedek parça siparişiniz sağlanmıştır. Sorununuzu olumlu çözdüğümüz için mutluyuz. İyi günler dileriz. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE 0850 480 74 72

15 Ekim 2024 11:05

Garanti kapsamında değişim yapıldı ilgililere teşekkür ederim

15 Ekim 2024 11:08

Merhaba, Ahmet A. Sorununuzu olumlu olarak çözdüğümüze çok mutluyuz. Aracınızla güvenli ve keyifli bir sürüş deneyimi dileriz. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE 0850 480 74 72

Metin sonuçtan hiç memnun değil

Chery Tiggo 8 Pro Kapı Ve Cam Lastiklerinde Erken Yıpranma, Garanti Dışı Bırakıldı

Metin
04 Ağustos 2025 21:01
Remzi sonuçtan hiç memnun değil

Remzi
22 Aralık 2023 08:58
Chery Tiggo 8 Sıfır Aracımın Lastiği Gümledi Canımızı Zor Kurtardık...
Olcay sonuçtan hiç memnun değil

Olcay
20 Ekim 2024 13:43