Olcay sonuçtan hiç memnun değil

20 Ekim 2024 13:43

13 Eylül 2024 tarihinde Ankara Mengerler Chery bayisinden Tiggo 8 Pro Max Exceptional araç aldım. Aracın direksiyon plastik kaplamasında elle de hissedilen ve görsellerini paylaştığım bir hata fark ettim ve bayiye başvurdum. Resimlerini alıp garanti birimine ileteceklerini söylediler, 2 iş günü içerisinde bilgi gelebileceği söylendi. Bilgi gelmeyince uzun aramalar ve beklemeler sonucu servis danışmanına 5. gün ulaşabildim. Sistemi kontrol ettiğinde markanın talebimize olumsuz yanıt verdiğini söylediler. Mail daha o gün geldiği için beni arayamamışlarmış! Ben neden hatalı ve ele gelerek rahatsız eden bir direksiyonla bu aracı kullanmak zorunda olduğumu anlayamadığımdan buraya yazayım ki birileri sesimi duyar diye düşündüm.

profile profile profile
21 Ekim 2024 09:16 (Şikayetten 19 saat sonra)

Merhaba, Olcay B. Şikayetiniz tarafımıza ulaşmıştır. Konu ile ilgili Müşteri İlişkileri Temsilcimiz size en kısa sürede dönüş sağlayacaktır. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE

21 Ekim 2024 10:13

Merhaba, Olcay B. Sizinle yapmış olduğumuz görüşmemize istinaden talebinizi yetkili departmanımıza ilettik. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE

24 Ekim 2024 12:26
Direksiyon Kaplaması Sorunu Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti

Direksiyon kaplamasındaki hatanın detaylı resimleri alınmadan, rahatsızlığım da dikkate alınmadan Chery merkez tarafından 2 kere reddedildim

24 Ekim 2024 12:58

Merhaba Olcay B. İletiniz tarafımıza ulaşmıştır. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE

24 Ekim 2024 12:58

Merhaba, Olcay B. Şikayetiniz yetkili birimlerimiz tarafından incelenmeye devam etmektedir. Süreç sonuçlandığında size geri dönüşte bulunacağız. İyi Günler. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE

Ayşe
21 Kasım 2024 22:28

Chery Tiggo Pro 8: Garanti Mağduriyeti

Yasin
29 Ocak 2025 20:20
Şener sonuçtan hiç memnun değil

Şener
10 Eylül 2024 15:16
Chery Yedek Parça Konusunda İlgilenmiyor! Müşterisinin Sesini Duymuyor
İlyas sonuçtan hiç memnun değil

Chery Tiggo 8 Pro Max'te Deri Döşeme Sorunu Ve Garanti Kapsamında Destek Eksikliği

İlyas
04 Haziran 2025 12:37
chery-tiggo-8-pro-maxte-deri-doseme-sorunu-ve-garanti-kapsaminda-destek-eksikligi-1.pdf