Onur sonuçtan memnun

20 Eylül 2024 09:45

Chery Tiggo 8 Pro Arka Stop Kronik renk değişikliği kronik hata ve konsol ve düğme tuşlarının kabarıklığı,
Aracı Chery Ankara Tan Oto bayisinden aldım. Araçta belli başlı sıkıntılar olunca bunu fark edince satış temsilcisine söyledim. Servis ile görüşün dedi. Serviste gördü. Konsol kabarmalarını gördü. Büyük ihtimal değişir dedi. 2 ay oldu hala arayacaklar. Bu konuda Chery Türkiye'de de şikayette bulunup Tüketici Mahkemesi'ne de başvurmayı düşünüyorum. Öncesine ait şikayet bildirimim var. Onun dışında arka spoilerdaki çatlaklar ve renk uyumsuzluğu var. Biri kırmızı biri pembe. Bayiye zaten ulaşmak mümkün değil, telefonu açan yok. Geri dönen yok. Fabrikasyon hata deyip geçiştiriyorlar. Konsol ve spoiler hala değiştirilmedi. Bu konuda sadece ben değil birçok müşteri mağdur. Chery pişmanlıktır arkadaşlar. Chery sattıkları aracın arkasında ne bayi ne de Chery Türkiye durmuyor.

profile profile profile
20 Eylül 2024 11:06 (Şikayetten 1 saat sonra)

Merhaba, Onur K. Sizleri aradık ancak ulaşamadık. Daha sonra tekrar ulaşım sağlayacağız. Dilerseniz bu süreçte destek olabilmemiz için tarafımıza ulaşım sağlayabilirsiniz. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE

20 Eylül 2024 11:09

Merhaba telefonum aranmadı.

20 Eylül 2024 11:20

Merhaba, Onur K. Sizinle yapmış olduğumuz görüşmemize istinaden talebinizi yetkili departmanımıza ilettik. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE

20 Eylül 2024 14:07

Merhaba evet cevaplandı ama standart bir çağrı merkezi dönüşü oldu çözüm yok. Eğer bir sonuç çıkmazsa öncelikle Tüketici Hakları'na sonra da oradan da sonuç çıkmazsa çıkana kadar devam

20 Eylül 2024 14:13

Merhaba, Onur K. Şikayetiniz yetkili birimlerimiz tarafından incelenmeye devam etmektedir. Süreç sonuçlandığında size geri dönüşte bulunacağız. İyi Günler. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE

22 Eylül 2024 15:08

Servis aradı randevu verdi ama bu bir gaz alma işlemi orada da bir çözüm olmayacak. Mecburen ben şimdiden Tüketici Mahkemesi'ne başvuru yapacağım. İnanın bir mutlulukla aldığım araç için böyle düşüneceğim aklıma gelmemişti.

23 Eylül 2024 09:13

Merhaba Onur K. İletiniz tarafımıza ulaşmıştır. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE

08 Ekim 2024 17:20
Chery Tiggo 8 Arka Lamba Uyumsuzluğu Ve Konsol Düğme Kabarmaları

Chery Ankara Tan Oto servisine gittim hiç alakası olmadı. Arka stoplardaki çatlak ve renk solması normalmiş güya ama örnekleri var sigortadan değişen illa belgemi atalım garantiden değiştiğinin acil stoplara çözüm bulun. Ve bir de kabarmalar vardı sol şoför kısmındaki kabarma değişecekmiş ama diğeri kullanıcı hatasıymış. Aynı olan kabarma nasıl kullanıcı hatası olabilir çözüm sıfır demek ki Tüketici Mahkemesi'ne gidilecek

08 Ekim 2024 17:26

Merhaba Onur K. İletiniz tarafımıza ulaşmıştır. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE

08 Ekim 2024 17:28

İşeti tarafınıza ulaşınca bir şey değişmiyor

09 Ekim 2024 19:58
Chery Tiggo 8 Arka Lamba Uyumsuzluğu Ve Konsol Düğme Kabarmaları

Bu fardaki solma nasıl kullanıcı hatası olabilir. Hala dönüş yok

05 Kasım 2024 13:34
chery-tiggo-8-arka-lamba-uyumsuzlugu-ve-konsol-dugme-kabarmalari-3.jpg

Chery tiggo 8 Pro Ankara Tan Oto arka stop lambalarında solmaları değiştirmiyor. Ama Trabzon Chery bayi garantiden soluk olduğunu kabul edip değiştiriyor. Neden acaba Chery ne yaptığını bilmiyor acil çözüm. Ve soluk farlarını değiştirsin. Bir sürü düğmelerde ve konsolda kabarma var değiştirmiyor

08 Kasım 2024 13:11

Merhaba Onur K. Şikayetinizin çözüm süreci teyidi için sizleri aradık ancak ulaşamadık. Sorununuzun devam etmesi halinde dilerseniz tarafımıza ulaşım sağlayabilirsiniz. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE

08 Kasım 2024 13:19

Merhaba herhangi bir arama düşmedi

08 Kasım 2024 13:27

Merhaba Onur K. Şikayetinizin çözüm süreci teyidi için sizleri 13:26 saatinde tekrar aradık ancak ulaşamadık. Sorununuzun devam etmesi halinde dilerseniz destek olabilmemiz için tarafımıza ulaşım sağlayabilirsiniz. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE

08 Kasım 2024 13:28

Merhaba. Telefon önümde çalmıyor arayan yok 1:26

09 Aralık 2024 13:47

Merhaba Onur K. Şikayetinizin çözüm süreci teyidi için sizleri aradık ancak ulaşamadık. Sorununuzun devam etmesi halinde dilerseniz destek olabilmemiz için tarafımıza ulaşım sağlayabilirsiniz. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE

17 Aralık 2024 12:20

17 Aralık 2024 12:26

Lütfen tiggo 8 avantgarde navigosyan getirin acil. Teşekkürler

18 Ocak 2025 14:40
Chery Tiggo 8 Arka Lamba Uyumsuzluğu Ve Konsol Düğme Kabarmaları

İşlem çözüldü ama maalesef bu seferde değişen stoplar su alıyor. Buna da bir çözüm Chery Ankara tan otoyu aradım geri dönüş yapmıyorlar

18 Ocak 2025 14:44

Bir de değişen stoplarda tiggo imzası yok bende. Ama diğer değişen kişilerde tiggo imzalı stoplar takılmış

Güneş
Güneş

2024 Model Tiggo 8 Avangard model aracımın arka stopları biri kırmızı diğeri ise pembe olan ve sürekli multimedya ekranı dönüyor servisle görüşmeme rağmen ekran güncellemesi gelecek diyorlar

Seckin
Seckin

Onur bey stoplarla ilgili çözüm uretildimi benim araçta da var servise gideceğim bakalım ne karar alacaklar

Onur

Trabzon servis garantiden değiştirmiş. Ben 15"nde randevu verdiler eğer bir bilgi olursa iletirim

Azmi sonuçtan hiç memnun değil

Azmi
20 Eylül 2024 10:06
Chery Tiggo 8 Pro Avangart Kronik Arka Stop Renk Uyumsuzluğu
Veysel sonuçtan hiç memnun değil

Veysel
05 Aralık 2023 12:11
Chery Türkiye Satış Sonrası Hizmet Mağduriyeti
Olcay sonuçtan hiç memnun değil

Olcay
20 Ekim 2024 13:43