Oğuz sonuçtan hiç memnun değil

Chery Aracımı Sattırdı İyi Niyetimi Suistimal Etti.

08 Mart 2024 02:01

Selamlar, 29.12.2023 tarihinde Ankara Otonomi'deki Tan Oto'ya gittik. ÖTV muafiyetli araç almak için raporumu bayideki bir arkadaşa gösterdim. Arkadaş bana daha önce araç alıp almadığımı sordu. 2018 yılında aldığımı belirttim. O zaman raporun olumlu olduğunu söyledi ve araç seçmemi istedi. Uzaktan araca bakıp 'iyi' dedik ve aracı satın almaya karar verdik. Bayi, bir an önce parayı yatırmamızı ve aracı getireceklerini söyledi. İki hafta geçtikten sonra bayiyi aradım ve vergi dairesinden ön onay alıp almadığını sordum. Bayi, ön onayın alındığını ve bir sorun olmadığını, aracımı satıp parayı yatırmam gerektiğini söyledi. 2018 yılında sıfır aldığım vergi muafiyetli aracımı zararına sattım ve 30.01.2024 tarihinde parayı yatırdık. 08.02.2024 tarihinde faturayı kestiler. Bu süreçte ne arayan var ne de soran. Ben aradığımda bayi 'toplantıdayım, döneceğim' diyor ama geri dönüş yapmıyor. Fatura kesildikten bir ay sonra hala bilgilendirilmiş değilim. Vergi dairesine gittiğimde, raporumun yenilenmesini ve hastaneye sevk edilmiş olduğumu öğrendim. Bizim haberimiz olmadan bekliyoruz. Hastaneye gittim ve sonuçta rapor olmadı. Bayideki arkadaşı zorla aradık ve bana hastanede yardımcı olacak bir arkadaşının olduğunu söyledi. Bir gün bekledikten sonra hala geri dönüş yapmadılar. On gün sonra arkadaşının hala dönüş yapmadığını öğrendim. Faturayı iptal etmelerini istedim ve 'bir alt model Tiggo 7 ya da Omoda 5 alırım' diye düşündüm. Bayi dalga geçer gibi 'yapacak bir şey yok, iptal ederiz. Yarın bir gün paranızı alırsınız' dedi. Chery, tüm hayallerimi yıktı ve beni mağdur etti. 2018'de aldığım sıfır aracımı zararına sattırdılar. Bu süreçte küçük çocuğumu kreşe götürmek için araç kiraladım ve zarar ettim. Araç fiyatlarına zam geldi ve elimdeki para değer kaybetti. Chery, bana çok zarar ettirdi ve 'sizi mağdur ettik, şu şekilde yardımcı olalım' demediler. Yazık.

08 Mart 2024 12:19 (Şikayetten 10 saat sonra)

Merhaba,Oğuz S. Sizinle yapmış olduğumuz görüşmemize istinaden talebinizi yetkili departmanımıza ilettik. Telefon numaranızı müşteri temsilcisi arkadaşımıza ileterek talebinizi takip edebilirsiniz. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE

12 Mart 2024 13:18

Hiç memnun değilim çözüm sağlanmadı

30 Eylül 2024 21:29

Hiçbir şekilde çözüm sağlanmıyor müşteri temsilcisi Emrah isimli kişiye dikkat edin insanları kandırıyor.

Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

09 Mart 2024 00:56
Çağdaş sonuçtan hiç memnun değil

Çağdaş
05 Aralık 2023 14:43
Chery Tiggo Usulsüz Fazla Para Alınması
Chery Tiggo Usulsüz Fazla Para Alınması
Ezgi sonuçtan çok memnun

Chery Kredi Kampanyası Mağduru Olduk

Ezgi
17 Ocak 2024 20:41
"Şikayetime konu olan bayi hatalı bilgilendirmesini ve eksiğini asla kabul etmese de Chery Türkiye bayinin hatasını telefi etmek ve Müşteri memnuniyeti sağlamak adına elinden gelen desteği gösterdi. Her arama ve çağrımıza dönüş yapıldı. İlgilenen tüm Chery Türkiye yetkililerine teşekkür ederiz."
Bugra sonuçtan hiç memnun değil

Chery Edremit Akkaş Bayi Mağduriyeti

Bugra