Ezgi sonuçtan çok memnun

Chery Kredi Kampanyası Mağduru Olduk

17 Ocak 2024 20:41
Ezgi'nin Teşekkür Mesajı
“Şikayetime konu olan bayi hatalı bilgilendirmesini ve eksiğini asla kabul etmese de Chery Türkiye bayinin hatasını telefi etmek ve Müşteri memnuniyeti sağlamak adına elinden gelen desteği gösterdi. Her arama ve çağrımıza dönüş yapıldı. İlgilenen tüm Chery Türkiye yetkililerine teşekkür ederiz.”

Cherry Türkiye İstanbul şubesinden tiggo 7 araç sipariş ettik. Aralık ayında arabanın kredili kısmı hariç tüm parasını ödeyip 250 bin sıfır faiz kampanyasından faydalanmak istedik. Bayi araç şu an bayide olmadığı için kredi veremeyeceğini araç gelince bizi kampanyadan faydalandıracaklarını söyledi. Biz ısrarla kampanya bitmeden çekmek istememize rağmen beklettiler. Araç bugün 17.01.2024 de bayiye geldi bayi kredi için başvurdu ve bizim sıfır faizli krediye 17 bin fark çıkardı ya da 200 bin krediyi faizsiz ödeyip 50 bin tekrar nakit vermemizi istedi üstelik bu ay ki MTV de bize ödetilecek. Aracım her şeyi hazır plaka çıkmış bu neyin zammı? Bu nasıl iş anlamadım

18 Ocak 2024 10:26 (Şikayetten 13 saat sonra)

Merhaba,Ezgi Y. Sizinle yapmış olduğumuz görüşmemize istinaden talebinizi yetkili departmanımıza ilettik. Telefon numaranızı müşteri temsilcisi arkadaşımıza ileterek talebinizi takip edebilirsiniz. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE 0850 480 74 72

19 Ocak 2024 22:10

19 Ocak 2024 22:13

İlgi ve alakalarından ötürü tüm Chery Türkiye çalışanlarına teşekkür ederim 🙏

Erdem
Erdem

Ezgi hanim merhaba Yasadiginiz problemin bir benzerini şu an yaşıyorum. İzlediğiniz yol ve çözüm konusunda bilgilerinizden faydalanmak isterim. 28 subatda sıfır faiz 150 bin kredi için başvurduk onay mesajı geldi fakat yetkili arkadaş kullanmayı unuttu sanırım. 1 martta sıfır faiz kalktı ve yaklaşık 13 bin tl fark çıkıyor

Ezgi

Bizde krediyi mecburen araç aldığımız ay ki kampanyadan kullandık bize kredi başvurusu yapılmamıştı ama siz bize göre daha iyi durumdasınız size kredi başvurusu yapılmış sizin gibi olanlar olmuştu Chery Türkiye ve banka kredi başvurusu onaylanmış kişiler için tanımlamıştı krediyi

Salih sonuçtan memnun

Salih
20 Ocak 2024 13:24
"Şikayet sürecinden sonra Chery Türkiye müşteri temsilcisi Ceylan hanımın ilgisi, çabası ve bilgilendirmeleri ile aracımın sevkiyatı gerçekleşti, şimdi araç bayide teslimat için bekliyorum. Yardımları için Ceylan hanıma teşekkür ediyorum. Sorunumu dile getirip duyurma yardımcı olan Şikayetvar.com yetkilerine de çok teşekkür ederim."
Bugra sonuçtan hiç memnun değil

Chery Edremit Akkaş Bayi Mağduriyeti

Bugra
04 Temmuz 2023 22:11
Mehmet sonuçtan çok memnun

22 Nisan 2024 23:36
"Destek için teşekkür ederim tüm Chery ekibine"