Dilan sonuçtan hiç memnun değil

CEVA Logistics Vivense İade Hakkında Maillere Cevap Verilmemesi

27 Ağustos 2024 09:06

Vivense'den almış olduğum orta sehpa kurulumu ve TV ünitesi kurulumu iptali için mail attım. Ücreti halen iade olmadı ve orta sehpa iade taleplerim de aynı şekilde halen sonuçlanmadı. Ceva ürünü evimden almaya gelmiyor, adres değişikliği olmaması sebebiyle müşteri temsilcisine ulaşılamıyor. Maillere cevap verilmiyor.

27 Ağustos 2024 09:09 (Şikayetten 2 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle sizlere doğru bilgi vermek adına CEVA Lojistik kargo takip numaranızı paylaşabilirseniz memnuniyetle yardımcı olmak isteriz. Saygılarımızla, CEVA Lojistik

Dilan
27 Ağustos 2024 09:16
CEVA Logistics Vivense İade Hakkında Maillere Cevap Verilmemesi

Vivense tarafından bana bir iade kodu verilmedi Emre yangın adına bir talep oluşturuldu ancak adres değiştirilmedi diyerek Ceva iademi evimden almıyor. Teslimat adresim İzmir/Buca fakat iadem Balıkesir/Gönen'den alınacak adresim Vivense tarafından güncellendi ancak Ceva adres değişikliğini göremediğini ileterek iademi almıyor ve bu şekilde iade sürecim geçiyor.

28 Ağustos 2024 17:11

Değerli Müşterimiz, Şikayetiniz tarafımıza araştırılmıştır. Satıcınız tarafından adres değişikliği talebiniz onaylanmamaktadır. Konu da beyan edilen şikayetinizi ilgili kurum/kuruluşa bildirmenizi rica ederiz. Saygılarımızla, CEVA Lojistik

Aylin sonuçtan çok memnun

07 Temmuz 2024 13:08
"“Müşteri ilişkilerinden Kübra hanıma hızlı geri dönüşü ve ayrıntılı açıklaması için çok teşekkür ediyorum. Sorunun onlardan kaynaklanmadığını, Vivense firmasının konuyu takip edememesi ve yanlış bilgilendirmesinden kaynaklı olduğunu anlamış bulunmaktayım. Ceva'in müşteri şikayetine yönelik hızlı çözümleri ve hassasiyetleri için ayrıca teşekkür ederim.”"
Nida sonuçtan hiç memnun değil

Teslim Edildi Denilen Ürünüm Hiç Gelmedi İade Sürecinde Mağdur Edildim

06 Eylül 00:35

08 Mart 2024 18:44

10 Aralık 2024 15:34
Canan sonuçtan hiç memnun değil

11 Ocak 2024 13:42