Ceva Logistics Kargomu Kaybetmiş 12 Gündür Teslim Edilmiyor!

28 Kasım 2023 17:26

Ceva kargo, kargomu kaybetmiş, 12 gün oldu. Kargom teslim edilmiyor. Vivense'den aldığım ürünler, mn025932 takip koduyla Ceva kargo'ya teslim edilmiş. Ürünler, ikamet ettiğim şehre gelmiş fakat teslim edilmiyor.

Arayıp sorduğumda, 6 parça gelen ürünün 5 parça olarak gelmesinden dolayı eksik parçanın gelmesini beklediklerini söylediler, günler oldu arıyorum, hala haber yok; aradığımda her seferinde kargo aranıyor deniyor. 12 gün oldu. Aldığım ürünler mobilya. Düğün yapacağım için evime aldığım ürünlerin düğün tarihi yaklaştı fakat ürünler yok.

Kargomun en kısa zamanda teslim edilmesini bekliyorum! Mağduriyetimin devam etmesi halinde önce Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağım. Daha sonra bu konuyu yargıya taşıyacağım!

28 Kasım 2023 17:40 (Şikayetten 13 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle yaşanan gecikmeden kaynaklı üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. Şikayetiniz tarafımıza ulaşmış olup konuyu araştırarak en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, CEVA Lojistik

Eser
Eser
28 Kasım 2023 17:41

4 Aralığa kadar teslimatın yapılmasını bekliyorum. Ciddi önemli bir aciliyet bu

29 Kasım 2023 09:26

Değerli Müşterimiz, Ürünlerinizin dağıtım birimine acil sevki yönünde birimlerimize bilgi geçilmiştir. Sürecin özenle takibini sağladığımızı belirtmek isteriz. Gelişmelere dair tarafınızı bilgilendireceğiz. Çağrı merkezimize ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla, CEVA Lojistik

04 Aralık 2023 09:01

Değerli Müşterimiz, Ürünleriniz dağıtım birimine iniş almış olup, ürünlerde hasar tespit edilmesi sebebiyle teslimatınız sağlanamayacaktır. Gelişmelere dair tarafınızı bilgilendireceğiz. Saygılarımızla, CEVA Lojistik

06 Aralık 2023 09:37

Değerli Müşterimiz, MN025932 No'lu siparişinizin, 23A791780 No'lu ATF ile firmanıza iadesi sağlanacaktır. Ücret iadesi ve diğer hususlara ilişkin, ürün sipariş verdiğiniz firma ile görüşmenizi rica ederiz. Saygılarımızla, CEVA Lojistik

Ahmet sonuçtan çok memnun

09 Haziran 2023 16:35
"Şikayet var'a çok teşekkür ediyorum harikasınız. Ben 10 defa aradım kimse umursamadı bilgi vermedi ama sizin devreye girmenizle beraber bir anda Çarşı dağıldı. Çokkkkk teşekkür ediyorum, selamlar söylüyorum."

08 Mayıs 2025 16:33
Emin sonucu yetersiz buldu

20 Kasım 2024 13:49
Vivense Siparişimde Teslimat Sorunu

26 Nisan 2024 15:18
Meral sonuçtan hiç memnun değil

06 Ağustos 2024 22:00