Olgun sonuçtan hiç memnun değil

Ceva Kargo Firması Mı, Söz Veriyor Ama Gelmiyor!

20 Eylül 2023 13:44

Trendyol firmasından aldığım kusurlu ürünün Ceva isimli firma tarafından adresimden alınacağı belirtilmesine rağmen kimse gelip almıyor. Ceva isimli firmaya Kayseri'de ulaşmak mümkün değil. Kusurlu ürünü iade edemiyorum, verilen iade süresi doluyor, Trendyol tekrar süre uzatıyor, o süre doluyor, Trendyol yine süre uzatıyor, bu böyle uzayıp gidiyor. Şehir içinde böyle bir firma yok. Şehir dışında güya iki adres ve birer de telefon var ama telefonları kimse açmıyor. Özenerek bu firmayı nasıl buldular bilmiyorum. Yirmi gündür iade için uğraşıyorum. Trendyol müşteri hizmetleri çok nazik ama o kadar. Hiçbir çözüm sunulmadı. Daha muhterem Ceva lütfederse paket gidecek, saygıdeğer (! ) satıcı Vitra inceleyecek, iademi onaylayacak da... Sonra eğer uygun bulurlarsa iade işlemi gerçekleşecek. Ürünü almışım 20 Ağustos 2023 tarihinde, bugün olmuş 20 Eylül 2023. Hala uğraşıyorum. Peki benim başka işim gücüm yok mu? Kimi şikayet edeceğimi bilemedim Trendyol'u şikayet ettim ama Trendyol müşteri ilişkileri ile zaten yirmi gündür iletişimde olduğumdan, asıl kusurlu Ceva olsa gerek diye düşündüm. Aslında bu firmayı tercih eden Vitra Vitra Online isimli satıcıyı belki asıl sorumlu ama gerekirse onu da şikayet ederim. Trendyol sorunu aşamıyor, Ceva'e ulaşamıyorum, o zaman Ceva'ten şikayetçiyim. Bu nasıl hizmet. Adresinize gelip alacağız diye mesaj gönderiliyor, on beş gündür gelmiyorsunuz. Firmaların verdiği süreler doluyor, uzatılıyor yine yoksunuz. Belki de böyle bir firma yoktur!

20 Eylül 2023 13:51 (Şikayetten 6 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Şikayetiniz tarafımıza ulaşmış olup konuyu araştırarak en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, CEVA Lojistik

25 Eylül 2023 10:05

Değerli Müşterimiz, İade alımınız gerçekleştirilmiştir. İlgili siparişinizin, TR0440376 No'lu ATF ile firmanıza iadesi sağlanacaktır. Bilgilerinize sunarız. Saygılarımızla, CEVA Lojistik

Olgun
Olgun
25 Eylül 2023 10:14

Evet 2 Eylül 2023 tarihinde "7 gün içerisinde adresinizden alınacak" denilen paketin yam yirmi bir gün sonra 23 Eylül tarihinde alınması şeklinde söz yerine getirilmiştir. Bu süreçte firmanıza ulaşılamaması, ürünü satan firmanın da bir şey yapamaması gibi konular ne olacak? Bu mudur lojistik hizmet? Bu mudur kargo taşımacılığı?

Sevil sonuçtan hiç memnun değil

Trendyol İade Sürecinde Kargo Şirketi Ürünü Almıyor Müşteri Mağdur Ediliyor

24 Haziran 2025 08:55

22 Mart 2024 22:57
Ceva Kargo İadesi Akıbeti Belli Değil

19 Aralık 2024 16:42
Abdurrahman sonuçtan hiç memnun değil

Abdurrahman
19 Temmuz 2023 13:07