Aysun sonuçtan çok memnun

22 Mart 2024 09:50
Aysun'un Teşekkür Mesajı
“Teşekkürler şikayetim var sorun çözüldü”

Çetmen Mobilya'dan Trendyol üzerinden aldığım kanepenin fotoğraflarını aşağıda yükledim. Gördüğünüz gibi, plastikten ve muşambadan yapılmış bir mobilya. Firma hiçbir şekilde yardımcı olmuyor. Trendyol da yardımcı olmuyor, iade kodu veriyor, bir şeyler yapıyor ama çözüm yok. Firma 'gelip alacağız' diyor ama almıyor. Teslim ettikleri tarihten çok sonra ürünü teslim ettiler. İki sefer iade kodu aldım. Yurtiçi Kargo'nun iade kodunu verdi, ancak onlar da 'mobilya taşımıyoruz' dedi. Bir sefer geldiler. Trendyol'a bildirdim ama bir çözüm yok. Firma 'yardımcı olalım' gibi bir şey söyledi ama yardımcı olmuyor, ürünü almıyorlar. Trendyol iki seri iade kodu verdi, süresi doldu ve sonuçta evimde böyle kalitesiz bir ürün kaldı. Parama yazık oldu.

22 Mart 2024 10:26 (Şikayetten 36 dakika sonra)
02 Nisan 2024 15:34

Gelip ürünümü aldınız ama hala paramı iade etmediniz gönderi kodu da vermiyorsunuz ulaşamıyorum bugün itibari ile telefonlarınıza da hala bekliyorum üçüncü taksitini de aldınız üstelik Trendyol'dan ürün teslim alındı butonunu da tıklamamışsınız iade kodu da gitti yeniden iade kodu alacağım

17 Nisan 2024 13:37

Teşekkürler şikayetim var sorun çözüldü

25 Haziran 2025 12:22
cetmen-mobilyadan-alinan-kanepenin-teslimati-ve-musteri-hizmetleri-magduriyeti-2.jpg
cetmen-mobilyadan-alinan-kanepenin-teslimati-ve-musteri-hizmetleri-magduriyeti-1.jpg

11 Temmuz 2025 16:12

26 Haziran 2023 17:42
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

06 Haziran 2024 09:35

06 Eylül 2024 18:00