Rukiye sonuçtan hiç memnun değil

Konya Çetinler Alışveriş Merkezi Karkent Şubesi'nden Şikayetçiyim

19 Mayıs 2024 09:02

Konya Çetinler Alışveriş Merkezi Karakent şubesinden iki gün önce yufka almıştım. Börek yapmak için dolaptan çıkardığım yufkayı paketinden açtığımda yufkada küfler olduğunu fark ettim. Son kullanma tarihine baktım, daha bir ay vardı. Hiç vakit kaybetmeden yufkayı aldığım gibi markete gittim. Fişim yoktu ama kartla ödeme yaptığım için ne kadar alışveriş yaptığım görülebiliyordu. Markete gittiğimde durumu izah etmeme rağmen, üstüne bir de iftiraya uğradım. 'Bu yufkayı daha önceden açmışsınız.' dediler. Oysa ben tüm market alışverişlerimi, evimin iki kilometre uzağında olmasına rağmen, hep Çetinler'den yapıyordum. Çok iyi niyetlerle gitmiştim ama maalesef bu son gidişim oldu.

19 Mayıs 2024 17:55

Konya Çetinler Alışveriş Merkezi Karkent şubesinden 16 Mayıs günü Yıldız marka yufka almıştım. İki gün sonra börek yapmak için dolaptan çıkardığım yufkayı paketinden açtığımda yufkada küfler olduğunu fark ettim. Son kullanma tarihine baktım, daha bir ay vardı. Hiç vakit kaybetmeden yufkayı aldığım gibi markete gittim. Fişim yoktu ama kartla ödeme yaptığım için ne kadar alışveriş yaptığım görülebiliyordu. Markete gittiğimde durumu izah etmeme rağmen, üstüne bir de iftiraya uğradım. 'Bu yufkayı daha önceden açmışsınız.' dediler. Oysa ben tüm market alışverişlerimi, evimin iki kilometre uzağında olmasına rağmen, hep Çetinler'den yapıyordum. Çok iyi niyetlerle gitmiştim ama maalesef bu son gidişim oldu

Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

12 Mart 2024 19:37
Mehmet sonuçtan çok memnun

22 Mayıs 2025 22:48
Küflü Yufka Ve Sürekli Kalitesiz Ürün Sorunu
Halil sonuçtan hiç memnun değil

17 Temmuz 2024 16:47
Serap sonuçtan hiç memnun değil

Serap
04 Ocak 2024 12:55
Gimsa Batıkent'teki Marketten Küflü Yufka Satışı Şikayeti
Gimsa Batıkent'teki Marketten Küflü Yufka Satışı Şikayeti
Gül sonuçtan hiç memnun değil

27 Haziran 2025 15:13