Hilal sonuçtan hiç memnun değil

Casper Nirvana Excalibur Sağlam Cihazıma Bozuk Dedi Evde Cihaz Açıldı

Casper Nirvana Excalibur Sağlam Cihazıma Bozuk Dedi Evde Cihaz Açıldı
Hilal
25 Kasım 2023 18:14

Casper Excalibur cihazımı yeni aldım, garantisi devam ediyor. Hiçbir sorun yokken cihaz açılmadı, bu yüzden garantiye yolladım. 2 ay garantide kaldı ve hiçbir şekilde tarafıma aranıp bilgilendirilmeden ve bana sormadan bilgi vermeden cihazı geri yolladılar. Sıvı teması, ana kart ve SSD işlemcisinin bozuk olduğunu, tamirinin mümkün olmadığını belirterek 24 bin TL fatura çıkartıp yenisini almamı yazmışlar servis kağıdında. Bilgisayar tarafıma ulaştı, 2 ay sonra ücretsiz kargo demişlerdi, ancak 150 TL kargo ücreti verdim. Cihazı eve getirdim, güç kaynağına taktım ve cihazım açıldı. Sorun olmadığı ortaya çıktı. Evdeki prizler bozuk olduğu için bilgisayarı bozulmuş zannederek servise yolladım. Bilgisayarımın sorunu olmamasına rağmen hiçbir şey yapmadan yenisini almamı istediniz. Siz nasıl bir firmasınız? 2 ay mağdur oldum ve kargo ücreti ödedim. Ayrıca bilgisayarım aşırı yavaş çalışıyor. Serviste parçası bozuk olan bir parçaysa değiştiğini düşünüyorum. Şikayetçiyim ve yasal yollara başvuracağım. Tamiri mümkün olmayan dediğiniz cihazı serviste bir fişe bile takmamışsınız.

Burcu sonuçtan hiç memnun değil

Burcu
05 Eylül 2023 17:52

17 Kasım 2023 20:04
Casper Nirvana Casper Müşteri Hizmetleri Ve Servis
Casper Nirvana Casper Müşteri Hizmetleri Ve Servis
Samet sonuçtan hiç memnun değil

Samet
13 Mayıs 2024 00:58
Casper Nirvana Teknik Servis Karmaşası Ve İletişim Sorunu

23 Haziran 2023 16:09
Cemil sonuçtan hiç memnun değil

Cemil
08 Ocak 2024 14:00