Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Oyun Bilgisayarında Sürekli Mavi Ekran Ve Servis Sorunları

Oyun Bilgisayarında Sürekli Mavi Ekran Ve Servis Sorunları
23 Kasım 2024 11:55

2023 Mayıs ayında Casper Excalibur bilgisayar aldım. Aldığım andan itibaren oyun donuyor ve atıyor, mavi ekran veriyor. Bununla alakalı 6. ayda servise gönderdim, bakıp yapıp format atıp geri gönderdiler. Sorun düzelmedi. Şimdi tekrar gönderdim ve bana kullanıcı hatasından işlemcinin %80'inin çöktüğünü söylüyorlar. Kullanıcı hatası ise çok ısınması diyorlar. Ne yapmış olabilirim diyorum, bana deyin ki su kaçmış, güneşte kalmış ama siz sadece kullanıcı hatası diyorsunuz. Benim oturup bir saat oyun oynamışlığım yok, benden 3280 lira para talep ediyorlar. Böyle bir utanç olamaz. Verdiğim para da çöp oldu. Müşteri temsilcisi bana diyor ki teknik servis ne diyorsa doğrudur, biz bilemeyiz. Ben kiminle iletişime geçeceğim, derdimi kime anlatacağım?
Öğreniyorum ki bilgisayarın gittiği servis Elektrofoni Bilişim diye bir yer. Size 6. ayında çektiğim videoyu atıyorum.

23 Kasım 2024 12:10

Eklemek istedim eğer kullanıcı hatası ise neden 6. Ayda öyle demediler bence işin içinden çıkamadıkları için kullanıcı hatası diyorlar

28 Kasım 2024 18:31

Bilgisayarım bugün geldi hemen denedim hiçbir düzelme yok hemen atıyor oyundan videodan görebilirsiniz

28 Kasım 2024 18:47

Hayır bir de bilgisayarı kargoya karşı ödemeli vermişler ne yapabilirim davacı olmak istiyorum

İsa sonuçtan hiç memnun değil

Casper Excalibur Bilgisayarımda Süregelen FPS Sorunu Ve Yetersiz Servis Desteği

30 Temmuz 20:31
Seray sonuçtan hiç memnun değil

Casper Excalibur Oyun Oynarken Oyun Kapanıyor

12 Ekim 2023 01:01
Ramazan sonuçtan hiç memnun değil

03 Aralık 2024 14:11
Cemil sonuçtan hiç memnun değil

08 Ocak 2024 14:00
Casper Nirvana Casper Garanti Şikayeti