Musa sonuçtan hiç memnun değil

Cars Of Yks Araç Teslimatında Yaşanan Mağduriyet

27 Aralık 2024 12:18

Sakarya'da ve İstanbul'da YKS Otogaraj ya da Dinçer Otomotiv ya da İsmailoğulları Plaza ismiyle ticari araç satan firma müşterilerini mağdur etmektedir. Bu galeri, sıfır Renault Master-Fiat Ducato-Peugeot Jumper gibi araçları kapalı kasa alıp minibüse dönüştürüp okul servisi, personel servisi olarak satmaya çalışmaktadır. 13 Haziran 2024 tarihinde okul servisi olarak anlaştığım ve parasının tamamını ödediğim Renault Master 16+1 aracımı 13 Ağustos 2024 tarihine kadar alamadım. Telefonlarıma cevap vermeyip, paramı iade etmedikleri gibi aracı da teslim etmediler. Yoğun uğraşlar sonucu okul sezonu başlamadan 13 Ağustos tarihinde aracımı zorla da olsa alabildim. Aracı hemen alamadığım için ilçemizde bir arkadaşımdan araç ödünç almak zorunda kaldım ve çok mağdur oldum. Aracım olmamasından kaynaklı maddi manevi mağdur oldum.

profile profile profile
Musa
27 Aralık 2024 15:21

Şikayetleri kaldırmak için yöntem bulmuşlar. Arayıp uzlaşmaya çalışıyorlar ancak sundukları çözümler mağduriyeti kaldırmaya ya da yardımcı olmaya çok uzak. Sadece şikayeti kaldır diyorlar ki böylelikle şikayet sitesindeki puanları düzelecek.

Yorumlar (5)

Çetin

Merhaba arkadaşlar Acil ulaşın bana tüm mağdurların sorunu çözeceğiz bu herifleri bir hafta Türkiye gündemine taşıyacağız ana haberlerde malı şube toplumsal baskıdan dolayı dah çok konuya eğilecek baskın yapacak hepsi gözaltına alınacak Ulaşın bana [email protected]

Muhammer

Merhaba Emre Bey, Bizde de aynı sıkıntı var. 19/10/2024 tarihinde İki araç aldık. Çöp misali depoda 8 aydır bekliyor. YKS firma mağdurları olarak hep birlikte bir suç duyurusunda mı bulunsak acaba. Biz 2 ay önce Dava açtık. Ne kadar sürecek belli değil. Bu firma mağdur sayısını artırıp ortadan kaybolacak gibi görünüyor. Bununla ilgili değerli görüş, öneri ve birlikteliğe ihtiyacımız var.

Gamze

Bizde aynı durumdayız abi. [email protected] a ulaşabilir misiniz

Gamze

Mağduriyetiniz giderildi mi

Musa

Giderilmedi gamze hanım. Gidermeyi düşünmüyorlar sanırım. Onlara göre yaşanılan süreç normal galiba.

Satış Sonrası Araç Teslim Edilmedi, Mağdur Edildik

Ertuğrul