Semra sonuçtan çok memnun

Carrefour SA'dan Çürük Sebze Şoku

25 Ekim 2024 10:31
Semra'nın Teşekkür Mesajı
“Ben özellikle konu ile ilgili yakınen ilgilenen Gizem hanıma çok çok teşekkür ediyorum. Bir çok kez beni telefonla arayarak mağaza ve benimle iletişim kurup sorunu çözdü. Tekrar teşekkür ederim🌹”

24.07.2024 Günü Carrefour SA sanal marketten alışveriş yaptım. İndirimde olan salatalık ve mini Çengelköy salatalık da aldım. Sipariş teslim edildikten sonra salatalıkları açıp baktığımda şok yaşadım. Çürümüş, ezik tarihi geçmiş salatalık göndermişler. Bu şekilde inanın pazarda bile pazarcılar bu salatalığı satmaz ki koskoca Carrefour SA marketler zinciri bu çürümüş sebzeyi nasıl satışa sunar? Bir de sanal marketten alışveriş yapan müşteriye gönderir?! Not düşmüştüm çürük ve ezik olmasın lütfen diye... Sağlık la, müşteri memnuniyeti ile böyle oyun oynanmaz gerçekten ben böyle bir şey görmedim... Çöpe atılması gereken çürümüş sebze satışa sunuluyor!

25 Ekim 2024 10:39 (Şikayetten 7 dakika sonra)

Sayın Müşterimiz, Bildiriminiz kayıt altına alınmış olup, çözüm süreciniz başlatılmıştır. Takibi için bizlere ulaşabilirsiniz. CarrefourSA Müşteri Hizmetleri

Semra
Semra
26 Ekim 2024 09:59

Havva sonuçtan hiç memnun değil

18 Kasım 2024 17:03
Aslı sonuçtan hiç memnun değil

25 Temmuz 2024 11:31

01 Ağustos 2025 16:42
Pınar sonuçtan çok memnun

25 Mayıs 2025 10:09
"İlgilendiğiniz için teşekkürler. O mağaza dışında tüm Carrefour SA ❤"
Ülkü sonuçtan çok memnun

11 Eylül 2024 15:52
"Özellikle Zeynep hanıma sonsuz teşekkürler.🙏🙏"

CarrefourSA Kategorileri