Hazal sonuçtan hiç memnun değil

27 Eylül 2024 16:45

Parayla nasıl rezil olunur anlatıyorum,
Carrefour SA Nautilus'tan Dijitsu marka derin dondurucu alıyorum. Kuruluma servis gelmiyor, siz açıyorsunuz diyor marka. Kutuyu bir açıyorum ki metal gövdede kocaman bir hasar. Bunu görerek paketleyen bir marka olduğu için Dijitsu'yu ayrıca tebrik ediyorum ama ben onları tanımam. Ben Carrefour SA'ya güvenip alışveriş yapmışım. İki haftadır sayısız telefon konuşmasından sonra bana kutuda hasar var gerekçesiyle ürünü alamayacaklarını söylüyorlar. İşin kötü kısmı, kutuyu görmediler. Dijitsu öyle diyor diye bunu yapıyorlar. Dijitsu'ya gönderdiğim resimleri paylaşıyorum. Bakın, kutuda hasar var mı? Ezik gibi görünen yerden beyaz kalın plastik paket ipleri geçiyor. Bu ezikliğin böyle hasar verme imkanı olur mu? Resmen tüketiciyle dalga geçiyorlar.
Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağım. Buradan da sonuç beklemiyorum. İki haftadır görüştüğüm kimse çözüm üretmiyor.
Paranızın bu devirde kim bilir kaç zaman üstüne yatılmamasını,
Sinirden tüm gününüzü mahvetmelerini,
Sizin olmayacak bir ürün için işten defalarca izin almayı falan istemiyorsanız Carrefour SA'dan beyaz eşya alırken düşünürsünüz on defa falan.

27 Eylül 2024 16:46 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Sayın Müşterimiz, Bildiriminiz kayıt altına alınmış olup, çözüm süreciniz başlatılmıştır. Takibi için bizlere ulaşabilirsiniz. CarrefourSA Müşteri Hizmetleri

Hazal
Hazal
27 Eylül 2024 17:22

Cevap olarak yine aranıp yine kutunun hasarlı olduğu bilgisini aldım. Bu kutu bu da ürün asla bir daha alışveriş yapmayacak kimseye de yaptırmayacağım.

Eyup sonuçtan çok memnun

08 Eylül 2023 11:06
"Hızlı ilgileri için teşekkürler"
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

13 Eylül 2023 11:25
Seda sonuçtan hiç memnun değil

06 Eylül 2023 21:08

21 Temmuz 2023 02:30
Ömer sonuçtan hiç memnun değil

26 Ağustos 2025 21:51

CarrefourSA Kategorileri