20 Aralık 2024 19:32

Bir önceki Carrefour SA ile yaşamış olduğumuz böcekli çikolata şikayetinden sonra kendilerinin alakalı yaklaşımı nedeniyle alışveriş yapmaya devam edip; sadece aldığımız indirimli ürünlerin tarihlerine daha çok dikkat etmeye başladık. Ancak görüyorum ki Carrefour tarafında bahsedilen ilgi sadece lafta kalmış. Çünkü "yine" çocuklara yönelik ve indirime sokulan bir ürün son kullanma tarihi geçmiş olarak satılıyor! Üstelik bir tane değil, raftaki ürünlerin hepsi geçmiş. Neyse ki bu sefer almadan fark ettik. Sadece bize 2 kere denk geldiğine göre tesadüf olamaz. Sanırım bu artık bir strateji. Tarihi geçen, yenmez duruma gelen ürünleri indirime sokmak. Ancak bu sefer tarihi geçen ürünlerle ilgili ceza alınması için daha ciddi yerlere gerekli şikayetleri edeceğim.

20 Aralık 2024 19:33 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Sayın Müşterimiz, Bildiriminiz kayıt altına alınmış olup, çözüm süreciniz başlatılmıştır. Takibi için bizlere ulaşabilirsiniz. CarrefourSA Müşteri Hizmetleri

21 Aralık 2024 10:17

04 Şubat 2024 23:29
Carrefour SA Ülker Son Kullanma Tarihi Geçmiş Ürün
Carrefour SA Ülker Son Kullanma Tarihi Geçmiş Ürün
Bella sonuçtan çok memnun

10 Şubat 2025 10:49
"Yemeksepeti uygulaması tarafından değil Carrefour tarafından sorunum çözüldü müşteri hizmetlerine ve Elif hanıma çok teşekkür ederim Yemeksepeti kötü bir uygulama"
Tüketim Tarihi Geçmiş Ürün Ve Yetersiz Müşteri Hizmetleri
Ayten sonuçtan memnun