Sümeyye
29 Eylül 2024 17:20

Carrefour SA Kadıköy Tepe Nautilus marketinde 28 Eylül cumartesi günü alışveriş yaptım.
Market indirim yaptığı için oldukça yoğun olan bir yer jet kasalarını kapatmış. Normal kasalarda da işleyiş çok yavaş. 55 kişinin sırasını bekledikten sonra sonra kasaya yaklaşan turnike bölümündeyken 1 adet pos cihazının 16 tane kasiyer arasında dolaştığını gördüm.
Sebebini öğrenmem çok zor olmadı. Ellerinde var olan çalışan 1 pos cihazı sırayla kasiyerlerin elinde geziyordu. Yaklaşık 40 dakika beklediğimiz sırada yapılan anonsun içeriği "kasalarımızda teknik arıza vardır bilginize"
Personel bunu söyleyeceği yerde sadece kredi kartları ödemelerinde bu şekilde bir problem var diye belirtse kimse boşu boşuna beklemeyecek. İnsanlar o noktaya kadar görmedikleri bilmedikleri için normal yoğunluk diye bekliyor kasanın önüne ulaşınca da mecbur bırakmıyor aldığı ürünleri pos cihazını bekliyor ödeme yapabilmek için.
Pardon ama Carrefour SA siz bizi saf yerine koyuyorsunuz. Bunun başka bir anlamı yok.
Sanal marketin ayrı patladı, mağazan ayrı patladı.
Herkese her şeye yetişeceğim diye elindekilerden de oluyorsun.
Anons sırasında bilgilendirme yok, özür yok hiçbir şey yok.
30 kişi aldığı sepetlerdeki ürünü geri bıraktı. Yine mağazanın personeli tek tek onları geri raflara yerleştirdi.
Hem personele iş yükü, hem müşteriye zaman kaybı.
O kadar mantıksız ki bir süreç ki.
Bu kadar kurumsal bir şirket bu süreci yönetemedi.

29 Eylül 2024 17:21 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Sayın Müşterimiz, Bildiriminiz kayıt altına alınmış olup, çözüm süreciniz başlatılmıştır. Takibi için bizlere ulaşabilirsiniz. CarrefourSA Müşteri Hizmetleri

29 Eylül 2024 17:54

Bilge sonuçtan memnun değil

20 Eylül 2023 00:23
Onur sonuçtan memnun değil

28 Eylül 2024 13:40
Dilek sonuçtan çok memnun

20 Eylül 2023 21:17
"Beni arayan her 2 hanımefendiye teşekkürlerimi sunarım güzel bılgılerıden dolayı"

27 Haziran 2024 22:59
CarrefourSA Kategorileri