Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

21 Temmuz 2024 10:44

Marketten aldığım son kullanım tarihi geçmemiş tavuk bayat, sanki 286 TL verdim. Bir avuç tavuğa daha sağlıklı bir şey yiyelim diye ama paketi açtığımda sanki yarım kilo bayat limon kokusu vardı, asidik bir koku. Bu ürünlerin tarihini mi değiştiriyorsunuz bayatlayınca? Size hakkımı helal olmasın. Bu ürünü geri almanızı talep ediyorum. Ayrıca bayat tavuk yersem bu sıcak havalarda hastanelik olsam, ölsem bunun hesabını kim verecek? Aslında sizi Savcılığa vermek lazım da kim uğraşacak.

15 Ağustos 2024 12:45

Carrefour SA'dan aldığım organik tavuk bayat çıktı, kendilerine iade talebi yaptım, İstinye Carrefour şubesine götürdüm, paranız 3 is günü içinde yatar dediler,3 hafta oldu param yatmadı, kendilerini aradığımda, bana ne zaman getirdiniz urunu diye sordular, dedim ki tam tarihi hatırlamıyorum su Günler olabilir, sonra baktılar bize tam gün söyleyin dediler. Dedim bilmiyorum tam günü. Bu şekilde yardımcı olamayacaklarını söyleyip teli kapadılar,

1-sizin markanıza güvenip sizden normal tavuk fiyatının 3 katına tavuk alıyorum organik diye, bırakın organik tavuk les kokuyor bozulmuş, pislik içinde, bu ürün sizin raflarınızda nasıl duruyor? 2- burada mağdur olduğum için zamanımdan feragat ederek, yok geri iade için ara derdini anlat vs zaman kaybı yanında beni şubeye çağırıyorsunuz, cebimden ekstra yol parası vererek sizin les tavuğunuzu size geri getiriyorum? Ben bu eziyeti çekmek zorunda mıyım? Sizin bayat tavuk satmanızın ceremesini neden ben çekiyorum? 3- benden iadede kartım isteniyor, işlem gerçekleştiriliyor iade için, bende size güvendiğim için salatalık gibi bekliyorum,3 gün değil 1 ay geçiyor nerede ise param iade edilmemiş. Burada ben size parayı tik diye veriyorum ben ise kendi paramı neden 2-3 hafta bekliyorum geri almayı? 4- sonra param yatmadığı için tekrar zamanından ve isimden feragat ederek sizi arıyorum... Karşıma çıkan soru su ne zaman getirdiniz, günü hatırlamıyorsanız yardımcı olamayız. Simdi soruyorum size bana bayat tavuk satıp üstüne getir götür eziyeti yapıp, üstüne size kayıt açtık sistemden geyiği yapıp, sonra bana gün soruyorsunuz, ben günü hatırlamıyorum diyelim, hatırlamak zorunda mıyım? Benim paramı iç etmeye çalışıyorsunuz ve vermemek için elinizden geleni yapıyorsunuz... Olan durum bundan ibaret, ben para verdim mi size, ürün rezil mi rezil, benim paramı neden vermiyorsunuz kardeşim, banane sizin sisteminizden... Siz bütün hataları yapıyorsunuz, sonra ben kusurlu oluyorum, siz bana geri iade et dediniz mi dediniz bende ettim mi ettim, siz adam gibi isini yapmıyorsanız benim suçum ne. Neyse, Carrefour ismi benim için artık çalma ve çırpma ile es değer, paramı çaldınız resmen, bir de utanmadan diyorlar ki bankayla iletişime geçin, :) delireceğim bayat tavuğun parasını yatırmamış diyor ki banka ile iletişime geç, ya arsızsınız

12 Ağustos 2024 00:27

Carrefour para iadesi sorunu,

carrefourdn aldığım tavuğun bayat çıkması üzerine İstinye şubesinden arandım, ve tavuğu iade ettim, ve fakat para iadesi 1 aydır yapılmadı,

bunu yazmama rağmen dönüş alamadım, sizlerden dönüş bekliyorum acil, unutturma üzerine bir sistem mi var anlamadım

21 Temmuz 2024 10:50 (Şikayetten 5 dakika sonra)

Sayın Müşterimiz, Bildiriminiz kayıt altına alınmış olup, çözüm süreciniz başlatılmıştır. Takibi için bizlere ulaşabilirsiniz. CarrefourSA Müşteri Hizmetleri

21 Temmuz 2024 10:58
01 Ağustos 2024 11:31

Sayin Carrefour, para iadem hala yapılmadı?

01 Ağustos 2024 11:32

Para iadem yapılmadı. Bankada sordum hesaba gecen para yok bende aplikasyonda gözükmüyor. Para yattı hesaba yatması sürer hikayesi nereden çıkıyor? Param yatırılmamış :(

Alaaddin
02 Temmuz 2024 21:44
Carrefour SA Kokmuş Et Satmaya Başlamış
Semih sonuçtan hiç memnun değil

10 Şubat 2024 01:28
Aslıhan sonuçtan çok memnun

Aslıhan
08 Ekim 2023 19:32
"İlgilendiğiniz ve sorunu hemen çözdüğünüz için teşekkür ederim."
Tülin sonuçtan çok memnun

Carrefour SA Bozuk Tavuk Sattılar

13 Haziran 2024 10:21
"Özelikle müşteri hizmetleri Zeynep Hanım çok teşekkür ederim onun sayesinde sorunum çözüldü Zeynep Hanım bayram boyunca hep aradı iletişim halindeydi benimle kendisine ilgisi ivin çok teşekkür ederim"
Ayşegül sonuçtan memnun

Ayşegül