Carrefour SA Mini Şubesinin Müşteriyi Çileden Çıkarması!

24 Temmuz 2023 11:41

Carrefour Topağacı Mini
Bu şubeden 12.07.2023 tarihinde bir vantilatör aldım. Kapalı kutuda bir ürün olduğu için kasadaki çocuğa bu ürünü açtığımda bozuk olduğunu görürsem ne yapmam gerekir, geri getirebilir miyim dedim. Bana "fişi ile birlikte gelebilirseniz sorun olmaz" dedi. O sıcakta eve götürdüğüm paketi açtım, kurulumu yaptım ve başlığının ayakta durmadığını, vidasının sıkışmadığını gördüm. Yine kan ter içinde kurduğum ürünü özenle demonte edip paketine yerleştirdim. 10 gün sonra Carrefour Topağacı Mini şubesine fişimle birlikte gittiğimde, "elektronik ürünleri geri alamadıklarını, servise götürmem gerektiğini" söylediler :) Şaka gibi. Yok dedim benim böyle bir bilgim yok ve tüketici hakkımı istiyorum. Bu ürünü istemiyorum geri alacaksın dedim. Müdürüyle konuştuğunu söyledi. Aynı yanıtı verdi. Müdürünü aramasını kendim konuşmak istediğimi söylediğimde, izinde olduğunu ve cevap vermediğini söyledi. O zaman nasıl konuştunuz dediğimde mesajlaştıklarını söylediler. Ben de dedim ki bu ürün burada kalacak ben fişimi alıp gidiyorum ve genel merkeziniz neresiyle orayla konuşacağım dedim. Bu sıcakta bu paketi tekrar eve taşıyamayacaktım. 444 10 00'ı aradım ve talep oluşturdum. Akşam üstü bir hanımefendi beni geri aradı bu numaradan. Talebimin oluşturulduğunu en kısa sürede döneceklerini söylediler. Zaten bunu konuşmuştuk talep oluşturduklarını biliyorum zaten. Yarım saat sonra tekrar bu numara aradı beni. Talebiniz oluşturuldu, şöyle talep böyle talep, sonra da bana çözüm olarak "ürünü alın servise götürün" dendi. Bayağı dalga geçiyorsunuz benimle dedim. 1. Sıcakta taşımışım monte etmişim kan ter içinde ve ürünün bozuk çıktığını görmüşüm, ürünü güzelce demonte edip kan ter içinde tekrar paketlemişim - 2. Süresi geçmeden, 35 derecede tekrar paketi taşımışım şubeye 3. Ve bu sıcakta yine bana alın bunu servise götürün denmiş çözüm olarak.
Şimdi @Carrefour genel merkez, nasıl müşteri memnuniyeti bu, hem de serinlemek için alınan bir ürün için? İronik değil mi? Serinlemek için alınan ürün sıcakta kan ter ve sinir içinde bıraktı.
Çözümlerinizi bekliyorum.

24 Temmuz 2023 11:43 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Sayın Müşterimiz, Bildiriminiz kayıt altına alınmış olup, çözüm süreciniz başlatılmıştır. Takibi için bizlere ulaşabilirsiniz. CarrefourSA Müşteri Hizmetleri

Yunus sonuçtan memnun

30 Haziran 2023 16:41

13 Temmuz 2024 16:32
Taha sonuçtan çok memnun

27 Temmuz 2023 10:45
"Sorunum çözüldü teşekkürler"
Recai sonuçtan hiç memnun değil

14 Eylül 2023 11:19
Selin sonuçtan çok memnun

25 Temmuz 2023 15:28
"Carrefour genel merkeze anlaşmazlığa çözüm oldukları için teşekkür ederim."
Carrefour Fiyat Arttırıp Ürünü Göndermiyor
Carrefour Fiyat Arttırıp Ürünü Göndermiyor