Carrefour SA Denizli Teras Park Şubesinde Et Kalitesi Sorunu

29 Aralık 2024 02:171.828
Cenk'nin Teşekkür Mesajı
Teşekkürler

Carrefour SA Denizli Teras Park şubesi kasap reyonu, kıyma çekmek yerine hazır çekilmiş et veriyor ve tahmin edin, kuzu ile karışık dana kıyma veriyor. Garip bir kokusu var. Anormal garip bir kokusu var, o yüzden bu şikayeti yazıyorum. Bu tarz hareketlerle bir yere varamazlar.

29 Aralık 2024 10:08 (Şikayetten 7 saat sonra)

Sayın Müşterimiz, Bildiriminiz kayıt altına alınmış olup, çözüm süreciniz başlatılmıştır. Takibi için bizlere ulaşabilirsiniz. CarrefourSA Müşteri Hizmetleri

29 Aralık 2024 12:39

Değerli Müşterimiz, Tarafımıza iletmiş olduğunuz bildiriminizle ilgili telefonunuzdan size ulaşmaya çalışıldı; fakat ulaşılamadı. Size ulaşabileceğimiz saat dilimini bize bildirmenizi veya bizi aramanızı rica ederiz. Her türlü soru ve sorunlarınız için bize mail gönderebilir ya da 7 gün 8.00-24.00 saatleri arasında Müşteri Hizmetleri hattımızı arayabilirsiniz.

Cenk
30 Aralık 2024 11:25

Teşekkürler

Carrefour SA Carrefour SA'dan Aldığım Kıymada Aşırı Yağ Ve Koku Sorunu

30 Nisan 2025 17:531.108

"Carrefour SA şikayet biriminden E**** Hanım'a ilgi ve çözüm üretiminde göstermiş olduğu hassasiyetten dolayı teşekkür ederim."

Carrefour SA Denizli Kasap Reyonu Pahalı Et Fişi İle Ucuz Et Satıyor

27 Ağustos 2023 00:50892

"Sorumun çözüldü ancak bu sorunun hiç yaşanmaması için tedbir alırsanız sevinirim. Teşekkürler..."

Carrefour SA Denizli Kasap Reyonu Pahalı Et Fişi İle Ucuz Et Satıyor

Teras Park Carrefour SA Etiket Farkı

7 Ocak 2024 23:481.547

Bugün Denizli Teras Park CarrefourSA kasap bölümünden yarım kilo kıyma aldık. Etiketi kontrol etmeden hızlı kasadan geçi...

Kasap Reyonundan Satın Alınan Etlerde Sürekli Koku Sorunu

19 Mayıs 2025 20:05616

"Carrefour şikayet biriminin ilgi ve alakası için teşekkürler"

Carrefour'dan Aldığım Etin Kokusuyla Şok Oldum

13 Mart 2025 21:152.076

"Carrefour SA genel müdürlükten Elif Hanim şikayetimi yazar yazmaz bana ulaştı, detaylı şekilde bilgi aldı ve iade/değişim imkanı sundu. Ben ertesi gün urunu değiştirecektim ama bana yakin markette kalmamıştı o yüzden değiştiremedim, hiçbir sorun çıkarmadan mağaza para iadesi yaptı. Sonra Elif hanim tekrar arayıp ürün kontrollerini yaptıklarını ve sorunlu ürünler ile ilgili sikayetvar üzerinden bildirim yaptığım için memnun olduklarını iletti. 150 TL de Carrefour SA puan hediye edildi. A'dan Z'ye çok iyi bir müşteri deneyimiydi, Elif hanıma ve tüm Carrefour SA ekibine çok teşekkürler."

Tümünü Gör
Carrefour SA Kurban Eti Hüsranı!

Carrefour SAKurban Eti Hüsranı!

Murat
Carrefour SA İçi Geçmiş Karpuz Satıyor, Kim Bilir Kaç Günlük!

Carrefour SA İçiGeçmiş Karpuz Satıyor, Kim Bilir Kaç Günlük!

Sermin
Carrefour SA Cips İçinde Belirsiz Nesne Çıktı!

Carrefour SA Cipsİçinde Belirsiz Nesne Çıktı!

Emine
Carrefour SA Çiğ Et Kötü Hizmet

Carrefour SA ÇiğEt Kötü Hizmet

Ayşe
Carrefour SA Fiyat Yanıltmacası!

Carrefour SAFiyat Yanıltmacası!

Adnan
Carrefour SA Maden Suyu Diye Şişeye Su Konmuş!

Carrefour SAMaden Suyu Diye Şişeye Su Konmuş!

Filolog

Öne ÇıkanKonular