Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Carrefour Mağazası Bizi Mağdur Etti.

04 Mayıs 2024 12:43

19.07.2023 tarihinde Carrefour mağazasından Dijitsu markalı kule tipi vantilatör aldım. Ancak cihazı yaklaşık 2-3 ay kullandıktan sonra cihaz arıza verdi. Cihazı Bursa'da bulunan Elif Teknik yetkili servisine garanti kapsamında gönderdim. Kasım ayında teknik servise verdiğim cihazım için "parça bozuldu ve yenisini bekliyoruz" diyerek 5 aydan beri bizi oyaladılar. Sonunda da parçanın temin edilemediğini ve ürünün yenisi ile değiştirilmesi gerektiğini ifade eden bir rapor teknik servis tarafından hazırlanarak tarafıma verildi. Ben cihazı aldığım Carrefour SA firması ile iletişime geçerek ya yenisinin değiştirilmesini veya ürünün güncel değeri üzerinden fiyatın geri ödenmesini talep ettim. Mağaza tarafıma "kendi stoklarında ilgili ürünün olmadığını ve ürünün satın alınan fiyat üzerinden ücret iadesi yapılacağını ifade ettiler. Ben bu durumu kabul etmedim tabi ki de, çünkü ürünün güncel fiyatı artık 10000 TL (On bin tl) oldu. Mağaza eğer depolarında ürün olsaydı 10 bin TL'lik ürünün verileceğini kabul ettikleri halde bulunmadığı için 2200 TL tarafıma ödeneceğini söylediler.

Bu fiyata benzer bir ürün artık alınamamaktadır. Sattıkları hem kalitesiz ürün hem yetkili servis çok kötü (bizi aylarca oyaladı, daha erkenden sonucu söyleselerdi belki değişim yapılabilecekti, ancak böyle yapmayıp 5 ay sonra bizim ısrarla aramamız üzerine tarafımıza dönüş sağlandı) hem de mağazanın bu haksız uygulaması bizi mağdur etmiştir. Carrefour'dan özellikle dijital bir ürün alırken tekrar tekrar düşünülmeli. Ben neredeyse 10 ay oldu ne teknik servis ilgilendi ne de mağaza sorunumu çözdü. Umarım ilgili yerlere gider de bu sorunumuza bir hal çare bulurlar.
Bu arada, mağazayı birkaç gün evvel Tüketici Hakem Heyeti'ne şikayet ettim.

carrefour-magazasi-bizi-magdur-etti-3.pdf
carrefour-magazasi-bizi-magdur-etti-2.pdf
carrefour-magazasi-bizi-magdur-etti-1.pdf
04 Mayıs 2024 12:43 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Sayın Müşterimiz, Bildiriminiz kayıt altına alınmış olup, çözüm süreciniz başlatılmıştır. Takibi için bizlere ulaşabilirsiniz. CarrefourSA Müşteri Hizmetleri

Aslı sonuçtan çok memnun

01 Temmuz 2023 03:31
"Yaşadığım sorun sonrası müşteri hizmetleri şikayet var departmanından Zeynep hanım sorunumu çözmem için çok yardımcı oldu. Benimle iletişime geçip bilgilendirme yaptı her adımda. Kendisine çok teşekkür ederim. Bence Carrefour genel olarak internet alışverişindeki iade ve değişim sürecini mağazalardan gerçekleştirip daha kolay ve hızlı hale getirebilir. O zaman kendilerini yine tercih edebilirim. Şimdilik sorunum çözüldü. Ücret İadem bankaya aktarıldığı belirtildi. Hesabıma yansımasını bekliyorum. Teşekkürler"
Carrefour SA İade Değişim Süreci Saçmalığı
Adem sonuçtan hiç memnun değil

24 Temmuz 2023 08:21
Ergün sonuçtan çok memnun

25 Temmuz 2024 21:47
"Her şey çok hızlı ilerledi iletisim kurduğum her şey çözüm odaklıydı teşekkürler"
Carrefour SA Ürün Kusuru Ve Zor Çözüm Sureci
Duygu sonuçtan hiç memnun değil

24 Temmuz 2023 13:49

Eksik Ve Arızalı Ürün Teslimatı Sonrası İade Sürecinde Yaşanan Sorun