Turhan sonuçtan çok memnun

Turhan
06 Mayıs 2024 14:32

Ben Turhan Çimen, 05.05.2024 tarihinde carjet.com internet adresinden Fiat Fiorino marka araç kiraladım. 440 Euro karşılığında 08.09.2024 tarihinde saat 22:00'de İzmir Havalimanı'nda teslim alacağım ve 02.10.2024 tarihinde saat 23:30'da yine İzmir Havalimanı'nda teslim edeceğim. Kiraladığım aracın kira bedeli için kredi kartı bilgilerimi verdim. Bugün kiraladığım aracın 40 Euro'luk ön ödeme ücretini banka kartımdan çektiniz. Ayrıca, kiraladığım araçla ilgili onay yazısını bana gönderdiniz. Ancak ben telefon hafızasına kaydedemeden yanlışlıkla sildim. Lütfen, kiralamış olduğum aracın onay yazısını yeniden göndermenizi rica ediyorum. Ayrıca, Carjet firmasının Türkiye'deki sabit hat ve cep telefonu numaralarını vermenizi istirham ediyorum. Benim cep numaram +491635217832 ve e-posta adresim t**********@hotmail.com'dur. Yardımlarınızı bekliyorum. Kiraladığım aracı İzmir Havalimanı'ndan hangi şirketten ve nasıl teslim alacağımı ve nasıl teslim edeceğimi telefonla ya da yazılı olarak bilgi vermenizi istiyorum. Saygılarımla, Turhan Çimen.

Recep
29 Ekim 2024 11:26
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Carjet'ten İade Edilmeyen Para Ve Mağduriyet

05 Kasım 2024 20:32
Barış sonuçtan hiç memnun değil

Aracın Zamanında Teslim Edilmemesi Ve Haksız Yere İade Reddi Mağduriyetim

Barış
29 Ağustos 2025 19:20
aracin-zamaninda-teslim-edilmemesi-ve-haksiz-yere-iade-reddi-magduriyetim-4.jpg
aracin-zamaninda-teslim-edilmemesi-ve-haksiz-yere-iade-reddi-magduriyetim-3.jpg
aracin-zamaninda-teslim-edilmemesi-ve-haksiz-yere-iade-reddi-magduriyetim-2.jpg
aracin-zamaninda-teslim-edilmemesi-ve-haksiz-yere-iade-reddi-magduriyetim-1.jpg
İsmail sonuçtan hiç memnun değil

Carjet'ten İade Edilmeyen Ücret Ve İletişim Sorunları

İsmail
02 Mart 2025 16:06
Berrin sonuçtan hiç memnun değil

Sigortalı Araç Teslim Edilmedi, Ücretim İade Edilmiyor!

Berrin
22 Eylül 2025 00:30