Ramazan sonuçtan hiç memnun değil

Camper Hayal Kırıklığına Uğratan Ayakkabı Deneyimi

Ramazan
22 Şubat 2024 09:00

Eylül ayında online sitesinden Camper Peu Touring model 41 numara ayakkabı satın aldım. Bugüne dek tüm markalardan 41 numara ayakkabı alıp rahatlıkla giydim ve hiçbir sorun yaşamadım. Ayakkabıyı ilk kez evde giydiğimde dar geldiğini fark ettim ve açılacağını umarak işe gittim. Ancak iki saat içinde tendonlarım ve ayak üstü kemiklerimde ciddi yaralar oluştu. Yedek ayakkabı ve yara bantlarıyla günü zar zor tamamladım. Siparişi verdikten sonra online sistem siparişimi iptal gösterdi ve farklı bir numara ile göndereceklerini belirttiler, bu yüzden siparişlerim kısmından işlem yapamadım. Daha sonra bir ayakkabıcıya götürdüğümde ayakkabının kalıbının 40 numara olduğunu söyledi. Camper'a durumu ilettim ve ayakkabıyı iade edip edemeyeceğimi ya da kalıbını genişletebileceklerini sordum. Ancak herhangi bir yanıt alamadım. Son çare olarak bir ayakkabıcıya ayakkabının kalıbını genişletmesi için verdim. Ayakkabının dikiş yerleri, tendon kısmı ve tabanı gibi pek çok yerinde sorunlar yaşadım. Malzeme kalitesini eleştirmiyorum; ancak, bu fiyata konfor beklerken tam bir hayal kırıklığı yaşadım. İlk defa bir ayakkabı için şikayetçi oluyorum ve bu markayı tercih etmenizi önermiyorum. Beş ay önce aldığım ve kullanamadığım, müşteri hizmetlerine ulaşamadığım bir marka olduğunu belirtmek isterim.

Murat sonuçtan hiç memnun değil

Murat
05 Mart 2024 19:07
Turhan sonuçtan hiç memnun değil

Turhan
25 Ağustos 2025 16:26
ayakkabi-garanti-kapsaminda-degisim-talebi-hakkinda-sikayet-7.jpg
ayakkabi-garanti-kapsaminda-degisim-talebi-hakkinda-sikayet-4.jpg

Alper
26 Mayıs 2024 02:02
Camper Müşterinin Şikayetini Dikkate Almıyor!
Camper Müşterinin Şikayetini Dikkate Almıyor!
Ayşegül sonuçtan hiç memnun değil

Camper Kısa Sürede Yıpranan Ayakkabı Ve İlgisiz Müşteri Hizmetleri!

Ayşegül
19 Ekim 2025 00:42
camper-kisa-surede-yipranan-ayakkabi-ve-ilgisiz-musteri-hizmetleri-1.jpg
Ümit sonuçtan hiç memnun değil

Ümit
18 Nisan 2024 09:57