Vanda sonuçtan hiç memnun değil

10 Temmuz 2023 22:43

Calzedonia'dan bir davette giymek üzere 14.04.2023 tarihinde satın aldığım 3 adet "Run - rezistans" Second Skin 8 çoraptan ilki daha bacağıma geçiremeden elimde kaçtı, ikincisi de giyerken kaçtı. 17.04.2023 tarihinde iki çorabı da inceleme için satın aldığım Teşvikiye Calzedonia'ya geri getirdim. O tarihten 10.07.2023 tarihine kadar mağazaya çeşitli kereler uğramama ve mağazadaki yetkililerle görüşmeme rağmen çorapların inceleme sonucu ile ilgili herhangi bir yanıt alamadım. Görevliler hiç yardımcı olmadı. Bayram öncesi uğradığımda mağaza müdürü olduğunu söyleyen hanım telefonumu alıp bizzat ilgileneceğini ve bayram sonrası hafta mutlaka yanıt için arayacaklarını söyledi. Bayramdan sonraki hafta perşembe gününe kadar yine yanıt gelmedi. En sonunda bugün mağazaya gittiğimde incelemenin olumsuz sonuçlandığını söylediler. Aylarca bekletildikten sonra gelen yanıt hiçbir şekilde müşteri memnuniyetine uygun düşecek ciddiyette gelmedi. Bir daha Calzedonia'dan asla alışveriş yapmam.

Burcu sonuçtan hiç memnun değil

27 Haziran 2023 11:25

Daniela
02 Ağustos 2023 22:02
Nur sonuçtan çok memnun

27 Eylül 2023 13:23
"Teşekkür ederim ilk önce görüştüğüm arkadaş beni zorladı ama sonrası başka arkadaş yardımcı olsun sağ olsun"

Umran
19 Eylül 2024 14:19
Nesrin sonuçtan hiç memnun değil

19 Haziran 2023 17:31