Ceyda sonuçtan hiç memnun değil

Calvin Klein İstinyePark Mağazası İade Kabul Etmiyor!

26 Eylül 2023 10:54

18.09.2023 tarihinde İstinyePark Calvin Klein mağazasından 2 adet erkek kredi kartlığı satın aldım. Ürünlerin ikisini de hediye paketi yaptırdım. 24.09.2023 tarihinde ürünlerden 1 tanesini iade etmek için gittiğimde mağazanın franchise mağazası olduğunu söylediler, para iadesini aynı gün içerisinde yaptıklarını ilettiler, ben ürünleri satın alırken bana böyle bir bilg verilmedi ve ben ürünlerden 1 tanesini iade etmek istiyorum. Kendileri bana hediye çeki talep ettiler ve kabul etmedim. Her satın alınan ürün 15 gün içerisinde iade hakkı mevcuttur. Değişim süresi 30 gündür. Hediye alınan ürünü aynı gün içerisinde iade etmek zaten mümkün değildi. Ayıplı mal dahi olsa iade hakkım mevcuttur.

* Ürün kullanılmadı ve etiketlidir.
* Ürün faturası ve slipi mevcuttur.

6502 sayılı tüketicinin korunması hakkındaki kanun ve mesafeli sözleşmeler yönetmeliği gereğince alıcı, hiçbir hukuki ve cezai sorumluluk üstlenmeksizin ve hiçbir gerekçe göstermeksizin, satın aldığı ürünü teslim tarihinden itibaren 14 (ondört) gün içerisinde cayma hakkını kullanarak iade edebilir.

Kanunu sizin bilginize sunuyorum.

Mağduriyetimin ivedi bir şekilde çözülmesini talep ediyorum.

Çözülmediğini takdirde yasal hakkımı kullanarak çözülmesini sağlayacağım.

İyi çalışmalar dilerim.

Songül sonuçtan hiç memnun değil

Calvin Klein Hilltown AVM Mağazasında İade Hakkım Engellendi, Bilgilendirme Yapılmadı

28 Eylül 2025 21:17
Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

08 Kasım 2023 14:42
Calvin Klein 1 Haftalık Ürünü İade Almıyor
Halime sonuçtan hiç memnun değil

27 Temmuz 2025 15:41

Faturasız Satış Nedeniyle İade Yapamıyorum, Mağdur Edildim

13 Eylül 2025 20:57
Ozan sonuçtan hiç memnun değil

20 Eylül 2024 19:25