Bzl Otomotiv Kia Bayisinde Kasko Sorunu Ve İlgisizlik!

19 Ekim 2024 14:182.653

2023 şubatında Gaziantep Bzl Otomotiv'den 2 adet sıfır Kia Sportage aldım. Ekim ayında araca ışıklarda beklerken arkadan vurdular. Kaza tutanağı ile Bzl Otomotiv'e gittim. Aracın kaskosu olduğu halde, kasko ile anlaşmaları olmadığını söyleyerek aracı yapacaklarını, ancak masrafı benim ödemem gerektiğini, daha sonra kaskodan talep etmem gerektiğini söylediler. Trafik sigortası ile yapalım, karşı taraf %100 kusurlu dedim, aracı bıraktım. Öğleden sonra aradılar ve benim araçtaki hasarı karşı tarafın aracının sigorta şirketinin ödeyeceğini, onunla da anlaşmaları olmadığını ve nakit ödemem gerektiğini söylediler. Aracı satarken kasko ve sigortayı da kendileri yaptırıyor. Aynı şehirde başka Kia bayisine gittiğimde sorgu sual yapmadan aracı teslim alabileceklerini ve 1 haftada hazır olacağını söylediler. Böyle sorumsuzluk görmedim. Aracı satana kadar gösterdikleri ilgi alaka, kontağı çevirdiğimiz anda bitiyor.

Engin
24 Ekim 2024 10:10

1 haftadır herhangi bir geri dönüş olmadı arkadaşlar. Serviste söylenenleri yeni bir şeymiş gibi buraya yazmışlar. Serviste aracı anlaşmaları olmadığı için kaskoyla yapamayacaklarını söylediler ama kaskoyu neden kullanayım zaten, sigorta poliçesini kesen sizsiniz. Üstelik karşı taraf hatalı. Bir daha ki sefere marka kasko yaptırın serviste yaparız denildi. "bir daha ki sefer". Araç alacaksanız, aldığınız bayiyi iyi seçin derim. Aldıktan sonra sizinle ilgilenmiyorlar

Engin
9 Kasım 2024 13:17

Araç, Kia Dicle Fza bayii yardımıyla yapılıp teslim edildi. Bu süreçte Kia Bzl otomotiv ne aradı, ne ilgilendi, ne yaptıkları sigortaya sahip çıktı. Araç almayı düşünen arkadaşların dikkat etmelerini tavsiye ederim

Yorumlar(5)

19 Aralık 2025 11:14

Kesinlikle hak veriyorum satışta yağlayıp balladıkları arabaları servis kısmında mağdur ediyorlar yaptıkları işte temiz olsalar bari diyeceğim o bile yok

6 Mart 2025 21:45

Bzl den pazartesi anlaştık üç günden beri zorla alabildik aracı. Anlaşmada kredi hemen orada yapılacak dendi. Bzl tarafından ama bir banka temsilcisi tarafından evet orada yapıldı ama kaç saatte. Bir de kasko yapan hanımefendi bizi en az iki saat bekletin ve zorla becerdi kaskoyu Trafik sigortasını zaten hiç yapamadı hep özel telefon. Görüşmesi yaptı. İkinci günü kendim sigortacıma 15-20 dakikada yaptırdım. Bzlyetkilileri ben müşteri Olarak sizlere önerim. Sigorta da görevli bayanı iyi bir eğitimden geçirmeniz

22 Ekim 2024 16:17

Müşterimiz ile görüşme sağlanmıştır. Müşterimize marka kasko önerilmiştir. Müşterimiz kasko poliçesini kendi isteği doğrultusunda farklı bir sigorta şirketine yaptırmıştır. Bayimizin Gulf Sigorta ile anlaşması bulunmamaktadır.

Çelik Motor Kia 1. Yılında Motor Rektifiye Oldu

25 Temmuz 2023 16:549.722

26/5/2022 de bir Kia Sportage 1.6 T-GDI Cool bir araç almıştım. Bu sene 18 Nisan tarihinde yolda gittiğim esnada aracım ...

Nazer Otomotiv Kia Servis Araçların Tamirini 2.5 Ayda Tamamlayamıyor

Kia Rio aracıma 8 Ekim 2023 tarihinde araç çarptı. Çarpan kişi yüzde yüz kusurluydu ve kusurunu kabul kabul etti. Ben de...