Melih sonuçtan hiç memnun değil

Byqee. Tech Elektrikli Bisiklet Dönüşüm Kiti Bataryası 1 Yıl İçinde Bozuldu!

11 Eylül 2023 13:28

Byqee markalı elektrikli bisiklet dönüşüm kitini geçen sene onlarca marka içinden yapılan tanıtımlara ve yerli üretim olduğu için, yerli sermaye kazansın düşüncesiyle güvenerek satın aldım. Geçen sene mayısta aldığım ürün 1 yıl dolduktan kısa bir süre sonra ayarlanmış gibi arıza verdim. Firmaya sorunu ilettim ve sanki arızanın direk bataryada olduğunu biliyorlarmış gibi sadece batarya setini göndermemi istediler. Aradan 10 gün geçtikten sonra yapılan teknik kontroller sonucunda bataryamın çöp olduğunu ve 1 yıllık garanti süresi dolduğu için yeni batarya almam gerektiğini söylediler. İnanın batarya ne güneş gördü ne yağmur benden daha temiz kimse kullanamaz herhalde. Ama kullanım kaynaklı olduğunu yazmışlar. Yerli üretimi tercih etmenin cezasını çekiyorum maalesef param çöp oldu. Her şey mi kötü olur. Servis kötü, müşteri hizmetleri kötü ve en kötüsü tonla para verip aldığınız şey 1 yıl içinde çöp. Kesinlikle hakkımı helal etmiyorum.

profile profile profile
01 Haziran 2024 13:52 (Şikayetten 8 ay sonra)

Osman
Osman

Yeni ticaret kanunda garanti süresi 2 yıldır. 2 yıldan az süreli Garanti belgeleri yasal değildir. Türkiye'de 2 sene Garanti verilmeden ürün satılması yasaktır.🤪 Kaymakamlık bünyesinde olan Tüketici Hakları masasına başvurun. Ve hemen zararınızı talep edin.

Murat sonuçtan memnun

Pil Yenileme Sonrası Hayal Kırıklığı

15 Nisan 2025 11:31
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Byqee.tech Byqee 6 Ayda Bir Sürü Sıkıntı Çıkaran Elektrikli Bisiklet Dönüşüm Kiti

27 Mayıs 2024 13:57
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Byqee.tech Yenilenmiş Elektrik Bisiklet Kitinde Kısa Süreli Garanti Ve Sorunlu Batarya

20 Mayıs 2025 11:35