Songül sonuçtan memnun

Buzdağı Su Seyrantepe Bayii Su Göndermiyorlar.

03 Haziran 2024 15:26
Songül'ün Teşekkür Mesajı
“Buzdağı çm, Ayfer hanımla talebime istinaden görüştük. Şube ile iletişime geçmeden Buzdağı çm üzerinden sipariş verebilme yöntemine yönlendirdi beni, bu şekilde yeni başlangıç ilk suyumun siparişini verdim bile 🙂Artık şube ile muhatap olmayacağım ve sevdiğim lezzet Buzdağı su ile yola devam edeceğim. Teşekkürler.”

Merhaba,

Abonesi olduğum Buzdağı Su, Seyrantepe ilçesine hizmet veren, Aslan Ticaret (Efe Su) 0535*****71 bayinizin 2 yıldır abonesiyim. Bu süre zarfında bayiniz ile sürekli problem yaşamaktayım. Siparişini verdiğim suyumun gecikmeli bir şekilde bana ulaşmasını bekliyorum, suyu bir türlü göndermiyorlar. Aradığım zaman saat vermiyorlar, geçiştirici konuşup kapatıyorlar ve geç teslimat yapıyorlar. Cumartesi günleri randevu bırakmama rağmen, özellikle telefonu açmıyorlar ki gün atlatıp pazartesiye aksatıyorlar. Bir telefon sistemi kurmuşlar özellikle saat 11 den önce sipariş vermeme rağmen şu an 4 saattir su bekliyorum. Su beklediğim için evden çıkamıyorum ve mağdur ediliyorum. Bilgi almak için aradığım zaman ise yetkili olmayan bir personeli telefonu açıp ’’al şu telefonu ya bağırıyor’’ diye müşteri arkasından rahatça söylenebiliyor. Yetkisi telefonu aldığı zaman ise müşteriyi dinlemeden aynı anda benimle konuşup olayı çözemiyor mesela. Hizmet anlayışları sıfır. Müşteri memnuniyetine verdikleri önem düşük seviyede. Buzdağı suyu gerek kalitesi, lezzeti ve HP dengesi yönünden çok beğenir ve memnuniyetle kullanırdım fakat, yaşamış olduğum bu memnuniyetsizliğinden sonra abonelikten çıkıp başka marka ile anlaşacağım. Buzdağı gibi büyük bir marka bu denli işletmelerle çalışmaya devam ederse müşteri kaybınız size bin müşteri kaybı getirir demektir. Şikayetimi sosyal medyada da dile getireceğim. Şikayetimin ilgili genel müdürlüğe iletilmesini istiyorum ve işletmeyi şikayet ediyorum.

Saygılarımla.

03 Haziran 2024 15:38 (Şikayetten 11 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Görüşlerinizi paylaştığınız için teşekkür ederiz. Size daha iyi hizmet vermek için şikayetinizin detaylarını doğrudan öğrenmek isteriz. Paylaştığınız telefon numarası üzerinden sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Saygılarımızla. Buzdağı Su Müşteri Hizmetleri

03 Temmuz 2024 12:07

Yıllardır aldığım su markasını. Başarısız bir şube yüzünden değiştirmek zorunda kaldım ve Buzdağı firması da buna kayıtsız kaldı.

03 Temmuz 2024 15:01

Nilgün
05 Temmuz 2024 19:21

Siparişim Teslim Edilmedi, Müşteri Hizmetleri İlgisiz Davrandı

28 Ekim 2025 14:44

İstanbul
03 Şubat 2025 01:38
Buzdağı Bayisiyle Su Siparişinde Yaşanan Sorunlar Ve Müşteri Memnuniyetsizliği!
Ali sonuçtan hiç memnun değil

27 Ocak 2025 20:08

Buzdağı Su Bayileri Ve Müşteri Hizmetleri Büyük Sorunu