Giz sonuçtan hiç memnun değil

Büşra Aydemir Estetik Dudak Dolgusu Yaptırdım Yapan Kurum Ve Kişiler Tarafından Şikayetçiyim

30 Temmuz 2024 03:18

Bundan 1 ay önce B**** A****** Güzellik Merkezi'nde 1 cc dudak dolgusu işlemi yaptırdım. Yaptırdıktan sonra bana ne yapmamla ilgili herhangi bir bilgi verilmedi. İlk kez yaptırdığımı dile getirdiğim halde, her şeyi internetten araştırıp ilk bir haftalık süreci kendim atlattım. Kontrol için herhangi bir gün verilmedi. Aşırı salla pati yapılan bir işlemdi. Sonrasında dudağımda bir reaksiyon meydana geldi. Üzerinden bir ay geçmesine rağmen dudağım ara ara kendiliğinden şişip bir müddet şiş kalıp sonrasında iniyor. Hiçbir şekilde sebebini bulamıyoruz. Doktorlara kadar gittim, yapılan işlemle ilgili sebebini öğrenmek için iletişime geçmek istedim. Ne mesajlara ne aramalara geri dönüş yapıldı. Hiçbir numaralarına ulaşamıyoruz. Mesajlara dönüş yapılmıyor. Instagram adresleri bir açılıyor bir kapanıyor. Bu işin arkasındayım ve sizler dönüş yapana kadar da yazmaya devam edeceğim. Gerekirse hukuki süreç başlatacağım. Ben de dahil birçok müşteri mağdur durumda. Buradan gerekli mercilere de sesleniyorum, bu kurum hakkında gerekli işlemin yapılmasını arz ederim.

Av.
Av.

Büşra hanım sosyal medyadan sürekli paylaşım yaptı, yurt dışına gideceğim diye. Şu an numarasının kapalı olması çok normal. Bu kadar ortalığı kaldırmanın mantığı nedir. Kadına iyi ki biri bir şey yazdı arkasından koşun gelin. Başka bir şey yaptığınız yok

Elif
Elif

Avukatı olduğunu söylüyorsunuz. Madem irtibatta olduğunuz bir şahıs. Bari dudak dolgusuna kullandığı malzemeyi de söylesin bu merciden. Dudağımda topaklanma kaldı erimedi. Eriteceğim fakat kullandığı malzemeyi soruyorlar bilmediğimi söylüyorum

Giz
Giz

Her yorumun altına varsınız pardonda kim ve ne olarak yazıyorsunuz sanırım işbirlikçilerinden birisiniz her yoruma cevap yazıp bizi burda suçlu göstermeye çalışacağınıza kendisine söyleyin de bir çözüm bulsun utanmadan bir de hâlâ bize savunma yapıyorsunuz.

Canan sonuçtan hiç memnun değil

Luxen Wellness Clinic Luxen Clinic Silinen Şikayet

10 Haziran 2024 13:41
Ezgi sonuçtan hiç memnun değil

05 Temmuz 2024 11:36