Şeyda Zaloğlu Beauty Dudak Dolgusu Etkisinin Kısa Sürede Kaybolması

Şeyda Zaloğlu Beauty Dudak Dolgusu Etkisinin Kısa Sürede Kaybolması
17 Kasım 2023 17:23

Temmuz ayında Ş**** Z****** na dudak dolgusu yaptırdım 1 CC 15 gün sonra kontrole gittim aradan iki ay geçti dudağım resmen hiç dolgu yaptırmamışım gibi eski haline döndü. Tabii ki baştaki şişliklerim ineceğini biliyordum ama tamamen eski haline döndü. Ş**** hanıma bunu söyleyince ilk defa dolgu yaptırdın dokular arası boşluklara gitmiş dedi ben de inandım 1 CC daha dolgu yaptırdım ve yine aradan iki ay geçti. Yine dudağım hiç işlem olmamış haline geri döndü. Yine gittim kliniğe söyledim durumu. Bu sefer de senin metabolizman hızlı o yüzden dolgu hızlı erimiş dedi. Benim çenemde de jawline dolgusu var ve 1 seneye yakın durdu. Onu neden eritmedi metabolizmam ilginç bir açıklama bu metabolizma olayı da. Tabi jawline dolgumu orada yaptırmamıştım. Toplamda 2 CC dudak dolgusu yapıldı ama şu an dudağım hiç işlem görmemiş hali gibi. Şikayetvar a girip okuduğumda başka kişilerin de dolgularının çok kısa sürede eridiği şikayetlerle karşılaştım. Çok ilginç gerçekten başka yerde yaptırdığım dolgular hiç erimiyor. Resmen param boşa gitti. Dolguya yaparken 8/10 ay arası kalıcak deniliyor ama daha iki ay olunca dolgu yok ortada. Bir de bana dolgu yeniyken ö*p*ş*m*e men gerekiyor dedi ben de kimseyle ö*p*ş*m*edim deyince o zaman ilaç mı kullandın dediler. İlaç da kullanmadım kullanmıyorum. Başka bir şey bulamayınca metabolizmam hızlı dediler madem metabolizmam hızlı diğer dolgularım nasıl duruyor. Siz mutlaka gideceğiniz yer hakkında iyi araştırın

17 Kasım 2023 17:08

Temmuz ayında şeyda zaloğlu na dudak dolgusu yaptırdım 1 CC 15 gün sonra kontrole gittim aradan iki ay geçti dudağım resmen hiç dolgu yaptırmamışım gibi eski haline döndü. Tabii ki baştaki şişliklerim ineceğini biliyordum ama tamamen eski haline döndü. Şeyda hanıma bunu söyleyince ilk defa dolgu yaptırdın dokular arası boşluklara gitmiş dedi ben de inandım 1 CC daha dolgu yaptırdım ve yine aradan iki ay geçti. Yine dudağım hiç işlem olmamış haline geri döndü. Yine gittim kliniğe söyledim durumu. Bu sefer de senin metabolizman hızlı o yüzden dolgu hızlı erimiş dedi. Benim çenemde de jawline dolgusu var ve 1 seneye yakın durdu. Onu neden eritmedi metabolizmam ilginç bir açıklama bu metabolizma olayı da. Tabi jawline dolgumu orada yaptırmamıştım. Toplamda 2 CC dudak dolgusu yapıldı ama şu an dudağım hiç işlem görmemiş hali gibi. Şikayetvar a girip okuduğumda başka kişilerin de dolgularının çok kısa sürede eridiği şikayetlerle karşılaştım. Çok ilginç gerçekten başka yerde yaptırdığım dolgular hiç erimiyor. Resmen param boşa gitti. Dolguya yaparken 8/10 ay arası kalıcak deniliyor ama daha iki ay olunca dolgu yok ortada. Bir de bana dolgu yeniyken ö*p*ş*m*e men gerekiyor dedi ben de kimseyle ö*p*ş*m*edim deyince o zaman ilaç mı kullandın dediler. İlaç da kullanmadım kullanmıyorum. Başka bir şey bulamayınca metabolizmam hızlı dediler madem metabolizmam hızlı diğer dolgularım nasıl duruyor. Siz mutlaka gideceğiniz yer hakkında iyi araştırın. Aşağıya ilk 1 CC den sonra ve 2. Ci CC dolgudan sonraki fotoları bırakıyorum hiçbir fark yok

Ek
Ek

Pera Medical Health Science Dudak Dolgusu Erimesi

15 Mart 2024 14:52
Giz sonuçtan hiç memnun değil

Büşra Aydemir Estetik Dudak Dolgusu Yaptırdım Yapan Kurum Ve Kişiler Tarafından Şikayetçiyim

30 Temmuz 2024 03:18
Özlem sonuçtan hiç memnun değil

Özlem Atalay Estetik Ve Güzellik Merkezi (Ankara)  Baby Dudak Hüsranı!

04 Ağustos 2023 23:59
Sudenaz sonuçtan hiç memnun değil

22 Şubat 2024 10:03