Murat
20 Ağustos 2023 11:56882

Konu kısmında bahsi geçen İskenderun Prime Mall Şubenizi bugün ailemle ilk defa denemek istedim. Çalışanlar 'hoşgeldiniz' bile demeden menüyü önümüze bıraktı ve gitti. Pepsi şişeleri önümüze geldi. Biz istemesek ne bardak verilecek ne pipet! Bir yemek masasında olması gereken peçeteyi bile rica minnet alabildik. Asıl şikayet konusu olan unsur ise iskender tabağıma dökülen tereyağı!

Yıllardır farklı firmalarda sayısız kez yedim ama bugün önüme gelen kadar kötü bir tabak ve şubenizdeki çalışanlardan gördüğüm muameleyi görmedim. Bence insanlar kendisi yemeyeceği şeyleri müşterilerine de ikram etmemeli. Çalışanlarınızı ve verdikleri hizmetlerini daha sık denetlemenizi tavsiye ederim, kimse babasının hayrına çalışmıyor. (Bursa Kebap Evi'nin resmi sayfasından maillerine yazdığım bu şikayetim de 11 gündür yanıtsız şekilde beklemekte! )

1 Destek
10 Ekim 2023 14:18 (Şikayetten 1 ay sonra)

İlginize teşekkür ederiz. Bursa Kebap Evi (BKE) olarak her türlü görüş ve öneriyi titizlikle inceleyerek çözüme ulaştırmak öncelikli hedeflerimiz arasında yer almaktadır. Konu hakkında gerekli inceleme yapılarak en kısa sürede tarafınıza bilgi verilecektir.

Kampanya Ve Menü Kısıtlamaları Nedeniyle Olumsuz Restoran Deneyimi

Hatice
13 Ekim 2025 21:23830

"Yaşadığım sorundan hemen sonra hem genel merkez hem de bolge müdürü beni arayarak durumu telafi etmek istediklerini belirtti. Alınan hızlı aksiyon için teşekkür ederim."

Fazla Ücret Ve Hijyen Eksikliği

Hatice
25 Nisan 20:39322

25 Nisan 2026 tarihinde saat 19.30 sularında Bursa Kebap Evi Prime Mall Ant...

Tümünü Gör
Bursa Kebap Evi Bir Daha Asla!

Bursa Kebap EviBir Daha Asla!

Moto
Bursa Kebap Evi İskenderde Kıl Çıktı

Bursa Kebap Eviİskenderde Kıl Çıktı

Rana
Bursa Kebap Evi İlk Ve Son Deneyimim

Bursa Kebap Eviİlk Ve Son Deneyimim

Furkan
Bursa Kebap Evi Normal İstemiştik Paket Getirdiler Fiyatı Yükselttiler!

Bursa Kebap EviNormal İstemiştik Paket Getirdiler Fiyatı Yükselttiler!

Elif
Bursa Kebap Evi Mağduriyeti!

Bursa Kebap EviMağduriyeti!

Yasin