Buhara Evleri Devremülkte Hayal Kırıklığı Ve Yüksek Maliyetler

Buhara Evleri Devremülkte Hayal Kırıklığı Ve Yüksek Maliyetler
24 Aralık 2024 05:389.806

Ticarethane olarak açılmış bir devremülk ev pis yanına yaklaşılmıyor, halılara basılmıyor. Çarşaf değiştirmek istedik, bebeğim var çiş kaçırdı, benden parça başına 30 TL istediler.

Belki param yok, inanın çok sınava maruz kaldım ve başarısız da oldum. Beni müslümanlıktan soğuttuğunuz için teşekkürler. Hele ki çalışanlar meselesine hiç girmiyorum bile; hepsi kendini bir şey görüp bayan müslümanları azarladılar.

Market çok pahalı. Nerede eski sofilik, nerede hoşgörülük?

Ahmet
Benzer Şikayeti Var
25 Eylül 2025 11:38

Doğru söylediksöyledikleriniz bizi de çok mağdur ettiler. Ticarete dönüşmüşdönüşmüş çok pahalı

Ilgın Park Termal Otel Tam Bir Fiyasko...

22 Kasım 2023 21:068.156

Maalesef her gittiğimizde standartları biraz daha düşürmeyi başarıyorlar. Aylar öncesinden rezervasyon yaptırmamıza rağm...

Hattuşa Vacation Thermal Club Kazdağları'nda Hayal Kırıklığı Eksik Hizmet Ve Temizlik Sorunları

19 Haziran 2024 10:333.936

Bayramın mübarek 2. Günü hattuşa kazdağları'nda oda ayırdık ve gittik. Orada bize devremülk satmak isteyen bir görevli v...