Buderus Kombi Eşanjör Sorunu Ve Garanti Mağduriyeti

20 Ekim 2024 01:24

Buderus Logamax Plus marka kombim ilk sene (6 ay içinde) su ısıtmamaya başladı. Eve gelen servis yerden ısıtma olduğu için tesisatın içinde inşaat döneminden kalabilen toz toprak olabileceğini ve esanjörü bunun tıkladığını söyledi. Ellerinde yerden ısıtma sistemine kullandıkları bir ilaç olduğunu ve bunu yaptırırsam böyle bir sorunla bir daha karşılaşmayacağımı söyledi. Başka firmalardan bu hizmeti alırsam ürün garanti kapsamından çıkar diye de ekledi. Ben de kendilerine bu bahsedilen işlemi yaptırdım. Bir sene olmadan yine eşanjör tıkandı. Servis yine geldi ve Porçöz ile eşanjörü yine açmaya çalıştı. Ancak açılmadı. Eşanjör garanti kapsamında değil diyerek 1.300 lira eşanjör, 1.000 TL de işçilik bedeli yazarak benden tahsil ettiler. Eşanjörü söküp temizlemiş olsalardı işçilik ücreti almayacaklardı. Değiştirmek için işçilik ücreti de yazdılar. Yerden ısıtma evlerde bu sorun çok oluyor diyerek gittiler. Aynı apartmanda benden başkasında bir yıl içinde ikinci kez eşanjörü tıkanan kimse yok. Üstüne bir de garanti bunu karşılamıyor cebinizden ödeyeceksiniz diyor servis. Bu durum nasıl kullanıcı hatası olabilir. Ki? Ben elimle eşanjöre kireci doldurmadım ya. Farklı firmalara ait esanjörler bu kadar kolay tıkanmıyor Buderus'un ki tıkanıyorsa burada mühendislik hatası var demektir.

20 Ekim 2024 08:55 (Şikayetten 7 saat sonra)

Değerli Müşterimiz; Talebiniz işleme alınmıştır. Konu ile ilgili olarak sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Buderus Müşteri İletişim Merkezi

18 Kasım 2024 15:17

Değerli Müşterimiz; Ücret iadesi talebiniz onaylanmıştır , detaylı bilgiyi tarafınıza iletmeye devam edeceğiz. Saygılarımızla, Buderus Müşteri İletişim Merkezi

26 Kasım 2024 23:16

Ücret iadesini yaptılar. İlgililere çok teşekkür ederim. Keşke en başından garanti kapsamına alınsaydı ürün. Yerden ısıtma sistemine Buderus markasının önerdiği kimyasalı atmalarını tavsiye ederim.

Oğuz
Oğuz

Bu ilaçların ücretini siz mi verdiniz

Yusuf

Evet. Ekip geliyor ve yerden ısıtma sistemine bu işlemi uyguluyor. Yaklaşık 2-3 saat sürüyor

Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Buderus Kombi Eşanjör Sorunu Ve Garanti Kapsamı Mağduriyeti

20 Ocak 2025 23:31
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Murat
17 Ocak 2025 01:16