BTCTURK Lunc Coin Delist Etme Kararı Alması

BTCTURK Lunc Coin Delist Etme Kararı Alması
26 Haziran 2024 13:59

BTCTURK 2022 yılından beri Lunc/TR coinim zararımı kapatabilmek için ilave para ekledim. 2 yildir Zararda iken lunc coinimi kapatmayan ben. BTCTURK tarafından siber saldırı güvenlik nedeniyle lunc coini delist etme kararı alıyor. Bu kararı alırken kime göre. Neye göre alıyor. Benim yetkim iznim talimatım olmadan lunc coin nakte çevirip Zara etmem sebep olmuştur. Müşteri hizmetlerine ulaştığımda; neymiş zaten 2022 yılında beri lunc coin batıkmış. Neymiş 24 saatin ortalamasını alarak o fiyattan nakte çevirdik. 2022 yılında beri alim satım izin verilen coin neden 2 yıl sonra delist edilerek yatırımcılar mağdur ediliyor. Siber saldırı güvenlik sorunu beni alakadar etmez. Güvenlik meselesinde yatırımcı mevcut coinleri izni yetkisi olmadan nakte çevrilemez. İllaki nakte çevirecekseniz aldığı fiyat üzerinden nakte çevrilmelidir. Lunc coin işlem hacmi halen yüksek yatırımcılar değerleneceği günü beklerken, BTCTURK keyfine göre usulsuz yasal olmayan bir işlem yapmaktadır. BTCTURK yatırımcı güvenini yitirmiş sarmış durumdadır. Diğer mevcut coinlerimde şu an zararda iken herhan ne olacağı belirsiz durumdadır. Şu an mağdurum. BTCTURK ve yonetim yetkileri zararımı hemen karşılamalıdır. Aksi takdirde hukuki yollara başvuru yapacağım.

profile profile profile
26 Haziran 2024 14:04 (Şikayetten 4 dakika sonra)
26 Haziran 2024 14:29

Sizin cevaplarınız zaten ben biliyorum. Telefonuma mesaj geliyor haberim oluyor. Delist etmenizdeki sebep nedir. Sizi Savcılığa şikayet edeceğim. Dolandirilikta yeni kılıf. Benim zararımı kim karşılayacak

Yorumlar (6)

Ahmet
Ahmet

Lunc Coinde kullandığım tek platform her yerde reklamını görüyordum havaalanında bile körüklere reklam alıyorsunuz a milli futbol takımına sponsor oluyorsunuz devletin yetkili mercilerinde reklamlar yapabiliyorsunuz ama bizim gibi elinde avucunda neyi var beyi yok yatirim olsun diye yaptığımız paralarımıza yetkimiz dışında işlem yapıyorsunuz bu nasıl is arkadaş ben satmak istemiyorum bana verilen cevap piyasaya göre daha iyi fiyattan sattık hesabınıza aktardık oluyor benim zararım henüz bitmiş değilken beklemem gerekiyorken pat diye satışı yapılıyor güvenlik sorunu müşteriyi bağlamaz kurumun sorunudur asla kabul etmiyoruz herkesin yatırdığı para neyse günümüz ekonomik faiz oranı hesaplanarak hesabına yatırılmalı

Hatice
Hatice

Ben de aynı mağduriyeti yaşadım bu konuyla ilgili yasal süreçte birlikte hareket edebilirşz paramı BTCTURK hisse ye koymuşlar bu hakkı nereden buluyorlar bu çok büyük bir mağduriyet

Ben Savcılığa şikayetimi yaptım. Sonuna kadar sureci takip edeceğim. Sizde Savcılığa giderek mağduriyetiniz hakkı da şikayette bulunun.

Yasin
Yasin

Arkadaşlar burası Türkiye Cumhuriyeti inşallah işlerine gelen bir bakan destekçisi bulmamışlardır. Olaya bakar mısın, firmanın senin malını satabilme yetkisi mi varmış. Yeni düzenleme geldi demişlerdi inşallah böyle bir şey değildir. Eğer böyle bir durum söz konusu ise hesaplarımızı kapatmalıyız. Yarın başka coinide satabilirler.

Rıdvan
Rıdvan

100 $ iken düşüşe geçince neden müdahale etmediniz? En azından satımları durdurabilirdiniz? Firma sahibine baktım ondan sonra hesabımı kapattım. Güvenilir bir kurum olmadığını düşünüyordum şimdi biliyorum.

Muzaffer
Muzaffer

1 den fazla kripto borsasında işlem yapıyorum ilk defa böyle bir şey duydum. Kişinin hesabına girip ben sattım diyemez. Delist edilen coin aracı kurum tarafından satılmaz müşteri hizmetleri ağ adresi paylaşır başka borsaya taşınır. BTCTURK resmen parana ortak olup kullanıcıların adına işlem yapıp ticari kar etmiş. Mağdurlar olarak birleşip gerekli hukuki işlemi başlatın. BTCTURK pişmanlıktır.

Recep sonuçtan hiç memnun değil

Recep
24 Haziran 2024 20:56

Fatih
24 Haziran 2024 18:22
BTCTURK Lunc Delist Mağduriyeti
BTCTURK Lunc Delist Mağduriyeti
Hasan sonuçtan hiç memnun değil

BTC Türk Hesabımda Lunch Coin Delist Edildi, Zararım Ne Olacak?

Hasan
24 Haziran 2024 20:47