Ece sonuçtan hiç memnun değil

Braun Silk Expert Pro5 Atış Sorunu

06 Ekim 2024 20:52

Alalı daha üç ay olan Braun Silk Expert Pro5 cihazım atış yapmıyor. İlk kullanımda sorunsuz çalıştı ancak toplamda beş kere kullanmama rağmen ikinci kullanımdan itibaren atış yapmamaya başladı. Okuyucuyla ilgili problem olduğunu düşündüm ama cildimi okuyor, beyaz ışık yanıyor, atış yapmak için basıyorum, atış yapma sesi geliyor ama kırmızı lazer patlamıyor. İlk kullanımdan itibaren sorun yaşayacağımı bilsem bu kadar para ödeyip Braun almazdım. On beş kere bastığımda bir kere kırmızı ışıkla atış yapıyor, belki de beş kullanımlık daha atışım boşa gitti. Ürünün değişimini talep ediyorum!

15 Ekim 2024 17:16

Alalı daha üç ay olan Braun Silk Expert Pro5 cihazım atış yapmıyor. İlk kullanımda sorunsuz çalıştı ancak toplamda beş kere kullanmama rağmen ikinci kullanımdan itibaren atış yapmamaya başladı. Okuyucuyla ilgili problem olduğunu düşündüm ama cildimi okuyor, beyaz ışık yanıyor, atış yapmak için basıyorum, atış yapma sesi geliyor ama kırmızı lazer patlamıyor. İlk kullanımdan itibaren sorun yaşayacağımı bilsem bu kadar para ödeyip Braun almazdım. On beş kere bastığımda bir kere kırmızı ışıkla atış yapıyor, belki de beş kullanımlık daha atışım boşa gitti. Şikayetivarı incelediğimde bu sorunun yalnızca benim ürünümde ve modelde değil hepsinde olduğunu ve çözülemediğini görüyorum. Ürünün değişimini talep ediyorum! Bu benim ikinci şikayetim ve marka hiçbir şekilde önceki şikayetime yazılı veya sözlü olarak dönüş yapmadı. Tüketici Mahkemesi'ne vereceğim.

06 Ağustos 2024 20:10

06 Eylül 2024 14:48