Merve sonuçtan hiç memnun değil

Braun Kişisel Bakım Ürünleri Braun F100 Tüy Alma Makinesinin Tüy Alan Kısmı Kapağa Sıkıştı Çıkmıyor

19 Mart 2024 22:48

Braun markasından aldığım F100 mini tüy makinesi elime bugün ulaştı. Henüz tam olarak kullanamadan ürünün başlığı kapağa sıkıştı ve aynı sorunla karşılaşan birçok insan olduğunu gördüm. Üstelik bu, ucuz bir ürün de değil. Nasıl bu durum dikkate alınmaz? Nasıl çıkaracağımı bilemiyorum ve aletin bozulmasından endişe ediyorum, bu yüzden sorunun hemen çözülmesini talep ediyorum. Eğer teknik servise gitmem gerektiğini söylerseniz, onunla da uğraşmak istemiyorum.

Seda

Bende kapağa yağ damlattım birkaç defa vurdum çıktı kapaksız kullanıyorum maalesef bir daha sıkışır diye

Seda

Aynı sorun şu an benim de başıma geldi çıkarabildiniz mi? Dönüş sağladılar mı acaba

Merve

Birkaç defa masaya vurdum çıktı

Merve

Hayır dönüş yapmadılar buraya bakmıyorlarmış Çıkaramadım teknik servise götürün dediler, siz çıkarabildiniz mi

Braun Shop Satıcısının Aldatıcı Satışları

14 Ekim 2023 11:38
Dilek sonuçtan hiç memnun değil

Braun Epilasyon Cihazı Garanti Dışı Bırakıldı Kronik Arıza Çözülmedi

13 Haziran 2025 02:19
Hilal sonuçtan hiç memnun değil

Braun Kişisel Bakım Ürünleri Braun İlgisizliği Ve Garanti Kapsamında Olan Ürünüm Ne Olacak

12 Haziran 2024 21:34