Haksız Abonelik Ücreti Kesintisi

14 Ekim 2024 11:36

Merhaba;
Benim sizden ricam Brainly (Eödev) uygulaması ile ilgili sıkıntıma çare olmanız. Ben bu uygulama ile ilgili aboneliğimi 2 Şubat 2024'te sonlandırdım, fakat uygulama benden 7 aydır abonelik ücreti kesmeye devam etmiş. Ben bunu Eylül ayındaki ekstremde fark edince, o günden geriye doğru incelememde 7 aylık kesintinin olduğunu fark ettim. Markanın kendisine ulaşamadım. App Store'u aradım, 'Bizimle işiniz yok' dediler. Benim sizden ricam, marka tarafından aboneliğimin sonlandırılması ve 7 aylık kesilen ücretin tarafıma ödenmesi konusunda yardımcı olmanızı talep eder, saygılar sunarım.

04 Ocak 00:30

Merhaba

Ben Branly (e Ödev ) uygulamasını 17.02.024 tarihinde Apple Store Abonelik İşlemlerinden sonlandırdım fakat Branly uygulaması 12 aydır benden abonelik ücreti kesmeye devam etmiştir, Bu konu ile ilgili Apple destek ile görüştüm yardımcı olamadılar, Bana Branly uygulaması ile iletişşime geçmemi söylediler, Branly uygulaması ile iletişime mail yolu ile sağladım, fakat onlarda Apple destek bölümü ile iletişime geçmemi söylediler anlayacağınız ikisinin arasında gidip geldim fakat çözüm sağlamadılar, size de daha önce bu şikayetimi hem yazılı hem videolu belirttim ama bir dönüş olmadı sizden ricam bu konu ile ilgili bana yardımcı olmanız. Saygılarımla

Emircan

Sorununuz hala devam ediyor mu? Ediyorsa iletişim için yardımcı olabilirim

Abonelik Ücreti Kesildi, Hizmetten Yararlanamıyorum

22 Ekim 15:12