Sefa sonuçtan çok memnun

Boyner Seç Gelsin Kargo Takibi

Boyner Seç Gelsin Kargo Takibi
21 Nisan 2024 22:41
Sefa'nın Teşekkür Mesajı
“Aslında problem olmayan bir sistem anında yardımcı oluyorlar müşteri hizmetlerinden. Ama sec gelsin alışverişlerinde müşteriye direk teslimat işlemlerini görebilecekleri bir link veya takip numarası verilirse bu şikayetler azalacaktır diye düşünüyorum. Teşekkürler iyi çalışmalar :)”

Boyner İstanbul Akasya AVM mağazasından numarası kalmayan ürünü seç gelsin seçeneğiyle almam için yardımcı oldular fakat ürünüm kargoda mi nerede bir bilgi alabileceğim bir hizmet yok? Ne yapmam lazım... Elimde sadece HTS kodu diye bir numara var. Bu numara nereye yazılacak kargo takibi için?

22 Nisan 2024 09:05 (Şikayetten 10 saat sonra)
22 Nisan 2024 11:48

Boyner müşteri hizmetlerinden aradılar kontrol yapıp ürünümün hazır olduğunu ve Aras Kargo ile gönderileceğini, gönderim yapıldığında SMS ile bilgilendirilme yapılacağını söylediler. Teşekkür ederim.

23 Nisan 2024 15:40

Merhaba, Talebiniz ile ilgili görüşme sağlanmıştır. Daha güzel bir alışveriş için biz hep buradayız. Alışveriş Dostunuz, Boyner Müşteri Deneyimi Ekibi

23 Nisan 2024 15:47

Kısa sürede dönüş sağlayıp aslında bur problem olmadığını da öğrenmiş oldum. Teşekkürler 👍 ürünüm sorunsuz bir şekilde elime ulaştı kısa bir sürede

26 Nisan 2024 22:52

"Teşekkürler"
Murat sonuçtan memnun

Murat
18 Temmuz 2024 12:57
"Şikayet var yazdıktan sonra benim ile iletişime geçip mail adresi gönderdiler bende iletişime geçip problemimi çözdüler teşekkürler"
Enes sonuçtan hiç memnun değil

Boyner'den Seç Gelsin Siparişimde Kargo Takip Sorunu

13 Şubat 2025 13:19