Hikmet sonuçtan hiç memnun değil

02 Mayıs 2024 20:05

Kocaeli Kartepe Bosch bayisinden 2023 Ekim ayında bir çamaşır makinesi satın aldım. 2 Mayıs'ta kurulum için servis çağırdık. Servis, ambalajı açtığında makinenin darbe aldığını ve her tarafının kırık olduğunu fark etti. Bu nedenle servis, kurulumu gerçekleştiremedi ve bayi ile iletişime geçmemizi önerdi. Bayi ile görüştüğümüzde, üzerinden 6 ay geçtiği için makinenin yenisi ile değişim yapmadılar. Müşteri hizmetleri de bize yardımcı olmadı. Bir daha Bosch markasından ürün almamayı düşünüyorum çünkü çok mağdur olduk. İlk defa böyle bir durumla karşılaştık ve derdimizi anlatacak bir yetkili bulamadık. Ne bayi ne de Bosch firması, ürünlerinin arkasında durmuyor.

03 Mayıs 2024 09:35 (Şikayetten 13 saat sonra)

03 Mayıs 2024 12:20
Bosch Kusurlu Ürünün Kabul Edilmemesi

Tarafıma yapılan aramada görüştüğüm müşteri temsilcisi ürünü aldığımız tarihten itibaren 6 aydan uzun süre geçtiğini ve bu durumda sadece ürünün tamiri yapılabileceğini söylüyor. Tamir edilmesini teklif ediyor olmak zaten üründeki kusuru kabul etmekle aynı. Herhangi bir deformesi olmayan sağlam ve açılmamış kutulu ürünüm ilk defa servis tarafından açılmış ve kırık olduğu görülmüştür. Öyle tahmin ediyorum ki genel sevkiyat sırasında kutu düşürülmüş. Sağlam ve sıfır ürün ücreti ödediğim bir ürün için bana dayatılan hizmet bu ve ben bunu kabul etmiyorum. Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuru yapacağım.

05 Mayıs 2024 13:24

Hiçbir gelişme yok paramız boşa gitti başka makine alacağız başka çaremiz kalmadı ama bir daha asla Bosch marka ürünü eve sokmam

10 Mayıs 2024 16:55

Kocaeli Kartepe Bosch bayi den 2 Ekim 2023 tarihinde Çamaşır makinesi aldım makine eve teslim edildi ambalaj ı açmadan bekledi 2 Mayıs kurulum için servis çağırdık servis ambalaj ı açtığında makinenin birkaç yerinde kırılma yamulma olduğunu tespit etti ve kurulum yapmadan aldığınız bayi ile görüşün dedi gitti. Bayi ile görüştüm bayi üzerinden 6 ay geçti diye değişim vermedi İstanbul müşteri temsilcisi de yardımcı olmadı kimse malının arkasında durmadı kesinlikle Bosch markası bir ürünü almam artık Tüketici Mahkemesi'ne başvurdum sonucunu bekliyorum

20 Mayıs 2024 22:58

Ekim 2023 de Kocaeli Kartepe Bosch bayiden çamaşır makinesi aldım kurulum yapmadan evde bekledi Mayıs 2024 de kurulum için servis çağırdık servis ambalaj ı açtığında makine düşürülmüş birkaç yerinde kırık ve yamulma meydana gelmiş olduğunu görüp kurulum yapmadan gitti aldığınız bayi ilk görüşün dedi bizde bayi ile konuştuk üzerinden 6 ay geçtiği için değişim vermedi genel merkez de bize yardımcı olmadı kimse malının arkasında durmadı şimdi Tüketici Mahkemesi ne karar verecek onu bekliyoruz

Halime
29 Ekim 2023 02:10

Gülcan
15 Temmuz 2023 23:32
Kursad sonuçtan hiç memnun değil

Kursad
19 Ocak 2024 20:42