Gonca sonuçtan çok memnun

03 Mayıs 2024 18:22
Gonca'nın Teşekkür Mesajı
“İlgiden alakadan dolayı çok çok teşekkürler ederiz”

Bosch marka çamaşır makinemi 2 yıl önce aldım ve aldığım günden beri hiç memnun değilim. Beyaz çamaşırlarımdaki lekeler kesinlikle çıkmıyor ve beyazları yıkamak için 4,5 ila 5,5 saat sürüyor. Servis çağırdım, makinenin çok akıllı olduğunu, sorunun bizde olduğunu ima etti ve bana 900₺ karşılığında dört kutu makine temizleme tozu sattı. Her çamaşırı 30 dakika yıkıyorum ve yıkadığım her şey tiftiklenmeye başladı. Şimdi de anahtar ve damla sembolleri ekranda belirdi. Gerçekten bize yardımcı olabilecek bir yetkili var mı? Tambur temizleyici aldım ama yine de çalışmıyor ve semboller kaybolmuyor.

04 Mayıs 2024 17:34

Öncelikle çok teşekkürler ederim hemen iletişime geçip sorunumuzu çözdükleri için dün ilettik bugün hemen servis geldi Ayvalık şubeden mehmet bey çok çok teşekkürler ederiz ilgisine alakasına bilgilendirmesine şu an sorun yok sorun çözüldü

04 Mayıs 2024 17:36

İlgiden alakadan dolayı çok çok teşekkürler ederiz

06 Mayıs 2024 10:17 (Şikayetten 2 gün sonra)

Abdullah
16 Haziran 2024 18:38
Eda sonuçtan çok memnun

Bosch Çamaşır Makinesi Toz Sorunu Bebeğimin Sağlığını Tehdit Ediyor

29 Nisan 2025 16:33
"Şikayetim haricinde maddi külfet barındıracak ekstra hiçbir uygulama önerilmedi özellikle bu açıdan teşekkür ediyorum. Çok hızlı aksiyon alındı 24 saat içerisinde servis eve geldi ve talebim kapandı. Toz sorunu çözülmedi ancak sanıyorum bu artık yeni tüm marka cihazlarda az su tüketiminden ve enerji tasarrufundan da kaynaklı olabilen bir problem. Eve gelen servis elemanı İ**** beye ve telefonda iletişime geçtiğimiz süreci yürüten A*** beye teşekkür ediyorum."
Yasemin sonuçtan çok memnun

Yasemin
17 Kasım 2024 23:43
"Bosch müşteri temsilcisi bizzat ilgilendi. Ertesi gün hemen gelip makinenin kireçlenen rezidansını değiştirdiler. İki yıllık makinem özel kireç önleyici kullanmama rağmen kireçten çürümüştu. Yenisini taktılar. Şimdilik sorun yok. Umarım olmaz. Hızlı çözüm için kendilerine çok teşekkür ederim"
Bosch Çamaşır Makinesi Sorunları Ve Servis Yetersizliği
Fatoş sonucu yetersiz buldu