Bosch Servisinde Yaşanan Sorunlar Ve Çözüm Eksikliği

Ali
19 Ekim 2024 11:452.891

G******* Bosch car servisinize Passat marka aracımın arıza lambaları yanmasından dolayı, sizin Bosch levhanıza güvenerek götürdüm. Arıza ile ilgili olmayan turbo hortumunu ve gaz pedalını değiştirmişler. 11.300 TL ödedim, ertesi gün aynı arıza devam etti. Tekrar götürdüm, yaklaşık bir aya yakın aracım orada kaldı. 'Arızayı çözemedik, aracını al' dediler. Gittim, arabamın orijinal dikiz aynası, motor koruma, akü kapağı ve akümün değiştirildiğini tespit ettim. T**** G*******, zararımın karşılanacağını söyledi ama karşılamadı. Siz de yapılan usulsüzlükten dolayı bayinizi korudunuz. CİMER'e de şikayet edeceğim.

19 Ekim 2024 12:19

Gezersen Bosch car servis Passat aracımın arıza lambalarının yanmasından dolayı tamir için bu firmaya getirdim aracımın turbo hortumunu ve gaz pedalını değiştirmişler arıza giderildi dediler 11.300. Tl. Ücreti ödedim eve geldim ertesi gün aynı arıza devam etti tekrar görürdüm yaklaşık bir ay arızayı gidermek için araştırıyoruz dediler sonra bulamadık dediler arabamı almaya gittiğimde orijinal dikiz aynasının benim olmadığını fark ettim daha sonra aracımın motor bölümünü açtım aracımın motor koruma ve akü koruma kapağını nın ve akü mün değiştirildiğini tespit ettim Tolga gezersen zararımın karşılanacağını söyledi ama şu ana kadar karşılamadı

25 Ekim 2024 14:27 (Şikayetten 6 gün sonra)

Sayın Ali, Bosch Car Service ailesi olarak daha kaliteli hizmet sunabilmek adına değerli geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. Tarafımıza ilettiğiniz geri bildirimleriniz ile ilgili Bosch Car Service Türkiye Yönetimi ve Müşteri İlişkileri Sorumlumuz tarafından süreçler hakkında detaylı inceleme ve değerlendirme yapılmıştır. Aynı konu hakkında müşteri hizmetleri tarafından oluşturduğunuz şikayet dosyasına istinaden 17.10.2024 tarihinde sizlerle iletişime geçildiği ve telefon üzerinden tüm detayların tarafınıza paylaşıldığı tespit edilmiştir. Bosch Car Service olarak her zaman yasal süreçlere saygı duyduğumuzu vurgulamak isteriz. İlginiz ve geri bildiriminiz için teşekkür eder, Bosch Car Service’i tercih ettiğiniz için memnuniyetimizi belirtmek isteriz. Saygılarımızla, Bosch Otomotiv Teknik Destek Hattı

Servis Kabusu: Aracımın Tamiri Yangınla Sonuçlandı Ve Tehdit Edildim!

Can
3 Mart 2025 17:231.843

Aracımı yapılması için bıraktım bir aylık süre sonrasında yaptık. Teslim alabilirsiniz deyip 21.500 TL para talep edildi...

Selman
7 Ekim 2024 17:571.940

Aracımı Kırşehir Bosch Car Servisi'ne motor yatak sarması şikayeti ile götürdüm. İlk başta 38 bin TL fiyat verdiler. Son...

Tümünü Gör
Bosch Car Service Akçaabat Fabrika Motor Servisi Hatalı Montaj, Fahiş Fiyat Sorunu

Bosch Car ServiceAkçaabat Fabrika Motor Servisi Hatalı Montaj, Fahiş Fiyat Sorunu

Orhan
Bosch Car Service Arızayı Gidermemiş!

Bosch Car ServiceArızayı Gidermemiş!

Şahin

Bilal
Edirne Uzunlar Bosch Car Service Şikayeti

Edirne Uzunlar BoschCar Service Şikayeti

Cevat
Bosch Car Service Mağduriyeti!

Bosch Car ServiceMağduriyeti!