Bosch Car Service Boschcar Servise Bağlı Olan Ckb Otomotiv Şirketi 2 Kez Pişmanlık

01 Temmuz 2024 14:41

Bosch Car Servis'e bağlı olan CKB Otomotiv şirketine aracımın bakım ve triger değişimi için almış olduğum hizmette, danışman bana INA marka triger takılacağını söyledi fakat SNR marka kullanılmış. Şikayetim üzerine telafi için çağrıldım, aracı bıraktım. 1 hafta araç kaldı. Aracı aldığımda tamponunda hasar, davlumbaz cıvatası yerinde yoktu. Aracın yapım aşamasında video gönderildi. Videoda uygunsuz konuşmalar var. Yani kalite sıfır, işçilik sıfır, ciddiyet sıfır. İkinci pişmanlığımı yaşadım. Bosch markası sadece adı kalmış, adına bağlı Alman kalitesi ve işçilik kalitesinden eser kalmamış ve daha yazmadığım bir sürü sorun var.

01 Temmuz 2024 15:21 (Şikayetten 39 dakika sonra)

Erkaya Otomotiv Bosch Car Service Te Takılan Trigerin Kopması

04 Aralık 2023 01:07

04 Aralık 2023 00:46
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

06 Kasım 2023 10:24
Bosch Car Service Arızanın Giderilmesi Olması
Derya sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Car Service Yetkili Serviste Hayal Kırıklığı: Yan Sanayi Parçalar Ve İlgisizlik

03 Ekim 2024 13:00
Ilker sonuçtan çok memnun

21 Ekim 2024 13:19
"Müşteri hizmetleri şikayetimi dikkate alıp arayıp özür dilemesi çok yerinde oldu. Bosch Car ‘a ilgilerinden dolayı teşekkür ederim."