Booking.com Hayal Kırıklığına Uğratan Otel Rezervasyonu

10 Mayıs 2024 20:06

Roma merkezinde bir otel tuttum ve geldiğimde böyle bir otelin olmadığını gördüm. Bölgedeki esnafa oteli sorarken 'Siz ilk değilsiniz' yanıtını aldım. Otel için Google'da ve Booking.com üzerindeki adreslere ayrı ayrı gitmek ve oteli aramak yaklaşık iki saatimizi aldı. Neyse ki Booking.com bunu karşılayacağını ve yeni bir otel bakmamı söyledi. Ancak ne onlar ne de ben merkezde boş otel bulabildik. Konuştuğum O**** adlı yetkili, uzak bir yer buldu ama ben daha yakın bir yer istedim. O da 'Önemli değil, siz bakın para mühim değil' dedi. Sonrasında eşimle bir saat boyunca tüm otellere müsaitlik durumunu sorduk. O**** Bey hattaydı. Sonra bir yer bulduk ama o sırada 'Mesaim bitti, siz ödeyin, biz size ödeyeceğiz' dedi. Ben de oteli tuttum ve parasını ödedim. Bugün parayı ne zaman alacağımı sormak için aradığımda bana en fazla 236 euro fark ödeyeceklerini söylediler. İki gün toplamda dört saat onları hatta bekledim ve tatilim zaten mahvoldu. Tüm tatillerimi bu firmadan alıyordum ama artık bu firmayla çalışmayı düşünmüyorum.

Gül sonuçtan hiç memnun değil

03 Ağustos 2024 19:55
Booking.com Dan Rezerve Ettiğimiz Olmayan Hayalet Otel
Bilgehan sonuçtan hiç memnun değil

Bilgehan
12 Kasım 2024 12:34