Emrah sonuçtan hiç memnun değil

BNP Cardiff Sigorta İle Check Up Randevusu Kabusu

03 Aralık 2024 23:48

2 haftadır check up randevusu alınmıyor. BNP cardiff sigorta firması bana aylar önce bir tür sigorta poliçesi yaptı. Poliçe yapılırken bir çok özellik saydılar. Bu kadar çok avantaj için istenen ücret ise çok makul bir rakamdı. Ben de sigorta yapılmasını kabul ettim. Hayatımda ilk defa ciddi bir sağlık problemi yaşadım ve aklımda ücretsiz check up hakkım olduğu kalmıştı. Asistan hizmetlerini aradım ve talebimi dile getirdim. Bana 1 hafta içinde bulunduğum şehirdeki bir hastaneden randevu ayarlayacaklarını söylediler. Bugün ikinci hafta oldu ve hala ses yok. Buraya yazmadan önce arayıp firma ile tekrar görüştüm. Normal süreç olduğunu söylediler. Kapatıp hastaneyi aradım kendim randevu aldım. Randevuyu almam 2 dakika sürmedi.
Uzun lafın kısası ücret söylenen hizmetler için makul ama hiçbir şey yapılmadığı zaman pahalı... Parasında değilim ama insanların bu şekilde kandırılması bu firmalara hiç ama hiç yakışmıyor. BNP cardiff pişmanlıklarım arasında yerini aldı. Başkaları da aynı tuz*ğ* düşmesin diye yazmak istedim.

01 Ocak 2025 02:50

3 Aralıkta şikayetvar.com'a şikayetimi yazdım. 1 aydır sonuç alamadığım konuda 1 gün içinde çözüm ürettiler. Aralık ayının başında olmamıza rağmen 27 Aralık tarihine hastane randevumu aldıklarına dair hastaneden mesaj geldi. Tam da o sırada şikayetvar.com görüşümü sordu. Ben de içimden bir ses bekle dediği için beklemeye karar verdim. Hastaneye gidene kadar görüşümü yazmak istemedim. 25 Aralık tarihinde (Tam emin değilim ama 2 gün önce diye hatırlıyorum) aradılar ve hastanede o gün check up yapacak doktor bulunmadığı için randevunun iptal edildiğini ama en kısa sürede yenisini ayarlayacaklarını söylediler. Ankara Bayındır Hastanesi :) Doktor yokmuş! Hemen hastaneyi aradım. 27 Aralık için randevu alabilir miyim diye sordum tabi ki dediler. Doktor yokmuş dedim, telefondaki kadın gülerek, olur mu hiçi burası Bayındır Hastanesi dedi :) Ben de peki ben daha önce randevu almıştım daha doğrusu sigorta şirketim almıştı o neden iptal edildi diye sordum. Bana sadece sigorta şirketinin arayıp iptal ettiğini sebep belirtmediğini söyledi. Bunun üzerine tekrar BNP yi aradım. Ve hayatımda ilk defa sinirlenmeden ve çok sakin bir şekilde neden bana yalan söyleme gereği duydunuz dedim. Telefonda ki hanımefendi konudan tabi ki habersiz. O da çok şaşırdı ama cevap veremedi. Konuyla ilgili bana geri dönüş yapılacağını söyledi. Bugün 1 Ocak. Ama hala geri dönen yok. Ben Check Up dan vazgeçtim arkadaşlar. Sadece bir açıklama istiyorum. Neden? Neden bu çaptaki bir firma böyle basit bir yalan söyleme gereği duyar? Kesinlikle bir daha yolum dahi kesişmeyecek. Kesinlikle bir daha bu hatayı yapmayacağım. Ciddi anlamda pişmanlık benim için. Sizler de bilin istedim. Ona göre bu firma ile çalışır veya çalışmazsınız.

04 Aralık 2024 07:26 (Şikayetten 7 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, İletmiş olduğunuz talebinizi detaylı olarak incelemeye başladık. En kısa sürede sizinle iletişime geçeceğiz. Göstermiş olduğunuz anlayış için teşekkür ederiz. Mutlu günler dileriz . Saygılarımızla BNP PARİBAS CARDİF SİGORTA A.Ş.

05 Aralık 2024 10:30

Değerli Müşterimiz, Talebiniz ile ilgili 05.12.2024 tarihinde tarafınıza telefon aracılığı ile dönüş yapılmıştır. Mutlu günler dileriz . Saygılarımızla BNP PARİBAS CARDİF SİGORTA A.Ş.

06 Ocak 2025 13:54

Değerli Müşterimiz, Talebiniz ile ilgili 06.01.2024 tarihinde tarafınıza telefon aracılığı ile dönüş yapılmıştır. Mutlu günler dileriz . Saygılarımızla BNP PARİBAS CARDİF SİGORTA A.Ş.

Mahmut sonuçtan hiç memnun değil

01 Ağustos 2024 10:39
BNP Paribas Cardıf Sigorta İşgüzarlığı!
Cemil sonuçtan hiç memnun değil

22 Ocak 2024 11:32

26 Eylül 2023 10:56